EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6796 tot 6800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

Waarom Deutsche Bank lage pond geen goed idee vindt

Het Britse Pond is al een hele tijd aan het dalen in waarde. Globaal genomen is sinds de uitslag van het Brexit-referendum de depreciatie ingezet. Tot dusver zitten we aan -15 procent.

Heel wat analisten (en eurofielen) zien hierin het bewijs dat de Brexit voor onzekerheid zorgt en dat het Verenigd Koninkrijk haar status als stabiel land kwijtspeelt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

Zweedse Centrale Bank: “Negatieve rente niet negatief”

Wanneer het gaat om financiën, blijken ze in het Noorden al even gek te zijn, als de andere centraal bankiers. Zo laat de voorzitter van de Zweedse Centrale Bank weten dat negatieve interestvoeten helemaal geen probleem vormen voor de economie.

Iedereen voelt aan zijn theewater dat er iets grondig mis zit met ons monetaire systeem. Gratis geld zorgt voor nieuwe zeepbellen, op een berg van niet eerder afbetaalde schulden. Toch beweert de topbankier Stefan Ingves dat de negatieve rente (van voorlopig -0,5%) veel goeds doet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Dit is het ideale moment om opnieuw goudmijnaandelen te kopen

Het is de afgelopen weken geen prettige periode geweest voor beleggers in goudmijnaandelen. Als klap op de vuurpijl was er de daling van gemiddeld 10% op 1 dag. Toch ziet de toekomst er rooskleurig uit voor beleggers die nu durven kopen. Dit is opnieuw een ideaal moment om toe te slaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

2200 jobs verdwijnen bij Charleroi

Begin september raakte bekend dat de fabriek van Caterpillar in Gosselies nabij Charleroi de deuren sluit. 2200 jobs verdwijnen. Een zware klap voor de armste regio van het land.

In de mainstream media was er echter bijzonder weinig aandacht voor de slechte manier waarom Caterpillar de afgelopen jaren geleid werd. De CEO Doug Oberhelman stapelde de missers op en houdt de eer aan zichzelf en stapt op. Zij het pas eind maart 2017.

Logisch: 45 maanden lang moest het bedrijf een verlies in de verkoopcijfers slikken. Dat is meer dan in het crisisjaar 2009. Toen verkocht Caterpillar “slechts” 19 maanden op rij minder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

BRICS-landen investeren in goudmijnsector

De vijf BRICS-landen hebben overeenstemming bereikt over hun eerste gezamenlijke investeringsproject, zo schrijft de Economic Times of India. De landen brengen geld en expertise bijeen voor de ontwikkeling van een nieuwe goudmijn in de Russische regio Kluchevskoye. De mijn zal 12 miljoen ton gouderts per jaar zal produceren en zal $400 tot $500 miljoen kosten.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs