EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 681 tot 685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Goldman Sachs lanceert zijn eigen cryptomunt

Binnenkort zal je kunnen betalen met een cryptomunt uitgegeven door een van ’s werelds machtigste banken. Maar voor je euforisch wordt, moet je toch even stil staan bij de werking van de cryptomunt. Veel verschil met een Amerikaanse dollar is er namelijk niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Jacke Dorsey hoopt dat Bitcoin ooit ‘dé munt van het internet’ wordt

Jack Dorsey, CEO van Twitter en betaaldienst Square, was een van de hooggeplaatste gasten op de Bitcoin Consensus conference van CoinDesk. Volgens Dorsey zal het internet ooit zijn eigen munt hebben, en hij hoopt dat die munt Bitcoin zal zijn. Dorsey is grote fan van Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

SEC helpt investeerders om frauduleuze ICOs te herkennen.

Wie had dat gedacht, een Amerikaans overheidsorgaan dat een initiatief start om investeerders te helpen in de strijd tegen frauduleuze ICOs. De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een website gemaakt waarop ze een waanzinnig goede ICO voorstellen. Aan de hand van dit voorbeeld proberen ze investeerders aan te tonen hoe ze ‘scams’ kunnen herkennen .

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Draghi zit met de handen in het haar

De inflatie in de eurozone is in april uitgekomen op 1,2 procent. BNR-macro-econoom Kees de Kort moet er een beetje om lachen: 'Wat moet ik nog zeggen?' De Kort ziet ECB-baas Mario Draghi nerveus worden want die heeft zich gecommitteerd aan 2 procent inflatie. 'Intussen worden de consequenties daarvan steeds duidelijker terwijl hij met z'n handen in het haar zit.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

EU en NAVO veroordelen brug naar de Krim

Zowel de Europese Unie als de NAVO veroordelen de nieuwe brug naar de Krim en zien het project als de zoveelste schending van de soevereiniteit en territoriale integriteit van Oekraïne. In een verklaring zegt NAVO-woordvoerder Piers Cazalet dat de Krim onderdeel is van Oekraïne en dat de brug daarom in strijd is met de soevereiniteit en territoriale integriteit van het land.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs