EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6801 tot 6805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

Ruim één op vijf Belgen loopt risico op armoede

Eind vorig jaar werd in België 21,1 procent van de bevolking met armoede of sociale uitsluiting geconfronteerd. Daarmee heeft het armoederisico in België de voorbije jaren nog een verdere stijging gekend.

Acht jaar geleden werd immers slechts een niveau van 20,8 procent opgetekend. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat, het Europese bureau voor de statistiek.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

België krijgt nog 3 dagen om tot akkoord over CETA te komen

België is de enige lidstaat van de Europese Unie die nog geen groen licht kan geven voor de ondertekening van het Europees-Canadese handelsverdrag CETA. "Ik kan vandaag zeggen dat 27, of zelfs 27,5 lidstaten, akkoord gaan", zo verwees minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders dinsdag na afloop van een beraad met zijn Europese collega's naar het aanhoudende verzet van de deelstaten in Franstalig België. België moet op de Europese top van donderdag en vrijdag kleur bekennen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

Inflatie tegen elke prijs

Mario Draghi heeft woelend in zijn bed gelegen, hij wil inflatie tegen elke prijs. Maar waarom weet niemand, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

Deutsche Bank schikt in zilverfraude-zaak

Deutsche Bank is akkoord gegaan met een schikking van 38 miljoen dollar (34,5 miljoen euro) in de zilverfraude-zaak in de Verenigde Staten. Dat blijkt maandag uit gegevens van de rechtbank in Manhattan

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

Britse pond rangschikt nu tussen derdewereldmunten

Het Britse pond heeft ten opzichte van de Amerikaanse dollar op één jaar tijd ruim 20 procent van zijn waarde verloren. Daarmee moet de Britse munt tot de tien minst goed presterende valuta ter wereld worden gerekend.

Dat heeft het magazine The Economist berekend. Het pond bevindt zich daarbij vooral in het gezelschap van valuta uit een aantal ontwikkelingslanden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs