EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6801 tot 6805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

"Het blijft echt niet bij die 650 banen"

De verzekeringssector kraakt in zijn voegen. Bij AXA sneuvelen de komende twee jaar 650 banen - maar daar blijft het allicht niet bij, voorspellen economen. Banken klagen al langer dat de extreem lage rente hun verdienmodel onder druk zet, maar in werkelijkheid zijn de verzekeraars daarvoor nog veel kwetsbaarder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

Wereldeconomie krijgt last van het Japanse probleem

De Japanse economie heeft geen gemakkelijke jaren achter de rug liggen. Aan het einde van de jaren ’90 werd Japan geconfronteerd met een toenemende vergrijzing en de Japanse economie heeft er behoorlijk lang over gedaan om weer op het oude niveau terug te keren.

Diverse economen zijn bang dat heel veel andere Westerse landen ook te maken gaan krijgen met het ‘Japanse probleem’. De vergrijzing in Japan had zulke grote gevolgen dat het land een langere periode werd geteisterd door deflatie. Deflatie wordt vaak neergezet als een spook dat ontweken moet worden en Japan is daar een goed voorbeeld van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Belgische Bank vindt 0,11% rente op spaarrekening nog te veel en wil klanten meer risico laten nemen

De Belgische staatsbank Belfius vindt de verplichte minimale rentevoet in België op een spaarboekje van 0,11% nog te veel. Gezien de huidige marktomstandigheden zouden ze graag de rente verder verlagen. Maar aangezien dat niet kan, gaan ze dan maar de klant overtuigen om meer risico’s te nemen.

Voor het eerst in de geschiedenis heeft Belfius meer dan €10 miljard op de spaarboekjes staan. Logisch ook, hoe meer onzekerheid, hoe minder men durft beleggen. En daar wil Belfius nu verandering in brengen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Waarom China Obama kan vernederen

De globale media besteedden dit weekeinde uitzonderlijk veel aandacht aan de weinig charmante ontvangst die de Amerikaanse president Barack Obama zaterdag in de Chinese stad Hangzhou te beurt viel bij zijn aankomst voor de G20.

In tegenstelling tot de andere wereldleiders die er de conferentie bijwonen was er voor Obama geen rode loper voorzien. Volgens de Chinezen gaat het om ‘een betreurenswaardige vergissing.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Is de Amerikaanse economie klaar voor een renteverhoging?

Amerikaanse economie presteert niet zo goed als Yellen beweert

Amerikaanse economie presteert niet zo goed als Yellen beweert

Janet Yellen heeft de afgelopen tijd laten doorschemeren dat de Fed rekening houdt met een snelle nieuwe renteverhoging. Veel mensen vragen zich op dit moment af of de Amerikaanse economie wel klaar is voor de volgende rentestap. Ziet het plaatje er daadwerkelijk zo goedgezind uit?

Voor de strategen van UBS is het argument van Janet Yellen dat de Amerikaanse economie zo goed weet te presteren, niet helemaal juist. Op de bovenstaande staafgrafiek zien we immers duidelijk een gemixt beeld voor ons.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs