EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6806 tot 6810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

'Deutsche Bank overweegt nog eens tienduizend banen te schrappen'

Deutsche Bank overweegt naar verluidt nog eens tienduizenden banen te schrappen. Een definitieve beslissing is nog niet genomen. 

Deutsche Bank overweegt naar verluidt nog eens tienduizenden banen te schrappen. Een definitieve beslissing is nog niet genomen. 

De financieel directeur van Deutsche Bank, Marcus Schenck, zou dit aan het personeel hebben verteld, meldt een anonieme bron aan persbureau Reuters.

Deutsche Bank is al bezig met een reorganisatie waarbij negenduizend banen verdwijnen, maar een extra ontslagronde zou mogelijk nodig zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Griekse Premier Tsipras wou Drachmen laten drukken in Rusland

In een boek genaamd “Presidents should not talk about such things” spreekt Frans President François Hollande over een gesprek dat hij had met Vladimir Poetin. In dat gesprek laat de Russische President weten dat hij benaderd werd door Tsipras om Drachmen te laten drukken in Rusland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Een totale no-brainer

In veel wat minder bekende Chinese steden is de leegstand op de huizenmarkt enorm. De regering wil dit oplossen door boeren naar de stad te halen. BNR-macro-econoom Kees de Kort heeft er niet al te hoge verwachtingen van.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Om alle schulden te dekken door goud moet de goudprijs naar $23.000/ounce

Nog niet zo lang geleden vuurde het IMF een waarschuwingssignaal af over de toename van de globale schulden. Je kon hier lezen dat de niet-financiële globale schulden ondertussen zijn opgelopen tot $152.000 miljard. Wat zou de prijs van goud zijn als al die schulden gedekt werden door het gele edelmetaal?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Miljardairs zien vermogen met 300 miljard dollar dalen

Het totale vermogen dat miljardairs wereldwijd in bezit hebben, daalde in 2015 met 300 miljard dollar. Alle miljardairs samen hebben een vermogen van 5,1 biljoen dollar. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs