Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 6811 tot 6815
Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 10 mei 2016

Errol Keyner: ik ben de werkelijke uitvinder van de Bitcoin

De Australische computerwetenschapper Craig Wright kondigde eerst aan dat hij de bedenker van de Bitcoin was, maar legde daarvoor geen bewijs op tafel. Wie is toch de bedenker van de digitale valuta? Errol Keyner bekent.

De geruchten gingen al enige tijd rond. De druk werd daarmee steeds groter voor mij om open kaart te spelen. Dat moment is nu. Toegegeven, een beetje laf is het wel om mijn stilzwijgen pas te doorbreken als velen het al vermoeden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 mei 2016

Amerikaanse olievoorraden gaan een nieuw record vestigen

Volgens zakenbank Citigroup zullen de Amerikaanse ruwe olievoorraden deze maand een nieuwe recordstand gaan bereiken. Volgens de analisten van de zakenbank is de kans groot dat deze maand het record van het jaar 1929 verbroken gaat worden. Destijds hadden we te maken met een olievoorraad van 545,2 miljoen vaten.

De afgelopen week werd bekend dat de Amerikaanse ruwe olievoorraad was gestegen tot 543,4 miljoen vaten. Volgens Citigroup kunnen de voorraden de komende tijd verder gaan toenemen, om daarna in waarde te gaan dalen. We staan immers aan de vooravond van het zomerseizoen en dat seizoen weet meestal te zorgen voor dalende olievoorraden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 mei 2016

Topeconomen pleiten voor afschaffing belastingparadijzen

Belastingparadijzen zijn volgens een groep van 355 economen ''niet economisch te rechtvaardigen''. De economen vinden dat fiscale vrijhavens beter afgeschaft kunnen worden, omdat die "geen bruikbaar economisch doel" dienen.

Tal van gerenommeerde experts, waaronder schrijver en econoom Thomas Piketty, Nobelprijs-winnaar Angus Deaton en VN-adviseur Jeffrey Sachs hebben hun handtekeningen gezet onder een brief waar deze boodschap in verkondigd staat. De brief is maandag gepubliceerd door ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib. 

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 10 mei 2016

Negatieve rente op spaargeld komt eraan

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat banken de negatieve rente zullen doorberekenen aan spaarders. Voor rekeninghouders van VP Bank is het al bijna zover, want zij kregen enige tijd geleden een brief in de bus met de mededeling dat er voortaan rente betaald moet worden over alle tegoeden boven de €250.000 en 250.000 Zwitserse frank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 mei 2016

7 slimme manier om van thuis uit geld te verdienen

Er zijn steeds meer opportuniteiten om van thuis uit te werken en daar maken jongeren steeds meer gebruik van. Steeds meer mensen zien dat er meer voor- dan nadelen zijn. Je kan van thuis uit een 2e job uitoefenen, maar je kan er ook je hoofdberoep van maken. Met een beetje discipline en goede ondernemingszin kan je veel geld verdienen,…. zelfs in je pyjama.