Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 6811 tot 6815
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

Er is iets goed mis in Engeland

De meeste economen houden zich als het over Engeland gaat voornamelijk bezig met het Britse referendum dat op het programma staat. Over een aantal weken mogen de Britten naar de stembussen gaan om het lot van Engeland binnen de Europese Unie te gaan bepalen. Los van dit referendum zit er iets heel goed mis in Engeland.

Een onderzoek van Fathom Consulting heeft pijnlijk duidelijk gemaakt dat de meeste Britten zich een huis kopen helemaal niet kunnen veroorloven. De oorzaak hiervan kunnen we vinden in de sterk gestegen Britse huizenprijzen. Het inkomen daarentegen blijft sterk achter en als gevolg daarvan kunnen heel veel Britten zich geen huis veroorloven of alleen door middel van een gigantisch hoge hypotheek.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

Nederlandse bedrijven tekenen contract voor Deens-Duitse tunnel

BAM, Boskalis en Van Oord hebben het papierwerk rond voor hun deelname aan de bouw van een tunnel die Denemarken en Duitsland met elkaar gaat verbinden.

Ze maakten maandag bekend de contracten te hebben getekend.

De Nederlandse inbreng aan de megaklus was al eerder aangekondigd. Maar de ondertekening van de contracten liet door een klacht over de aanbesteding op zich wachten.

BAM is bij het project betrokken via een joint venture die onder meer de bouw van de tunnel zelf voor zijn rekening neemt. Het samenwerkingsverband krijgt er 3,4 miljard euro voor, waarvan de Nederlandse bouwer een kwart opstrijkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

De beste wraak tegen pesten: miljonair worden

Ollie Forsyth is een Britse jonge ondernemer die vroeger zo hard werd gepest op school dat hij zelfs aan zelfmoord dacht. Maar hij bedacht de zoetste wraak die er is: miljonair worden. Hij is goed op weg om dat dit jaar te realiseren. Ondertussen vragen de pesters van vroeger of ze voor Ollie Forsyth mogen werken.

Toen Ollie Forsyth veel jonger was, had hij last van dyslectie. Hij ging daarvoor naar een speciale school. Maar daarna verhuisde hij naar een school in Dorset waar hij 3 jaar lang op school en online werd gepest. Enkele goede gesprekken met begeleiders zorgden voor de ommekeer. Het pesten weerhield hem er niet van om zijn online business uit te breiden.

Je vraagt je dit waarschijnlijk wel af

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

5 extreme dingen die miljardairs deden om succesvol te worden

Succesvolle mensen gaan soms ver … heel ver om hun doel te bereiken. Maar sommige miljonairs en miljardairs gaan zo ver dat het extreem of zelfs waanzinnig overkomt op de rest van ons. Dit zijn 5 extreme situaties waarin enkele bekende miljardairs hebben gezeten die ervoor gezorgd heeft dat ze juist staan waar de rest niet staat.

Als jij geïnteresseerd bent om miljonair te worden, overweeg dan om het voorbeeld van deze succesvolle mensen te volgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

Bill Gross ‘Het systeem zelf vormt het grootste risico’

Om eerlijk te zijn, verbaasde het ons toch wel. Legendarische obligatiebelegger Bill Gross geeft een wel heel krachtig signaal. De man verdiende meer dan 30 jaar lang miljarden door obligaties te kopen en nu zegt hij dat hij er serieus over nadenkt om short te gaan op obligaties. Dit is een sterk signaal dat er iets niet goed in de haak zit op de financiële markten.

Een jaar geleden voorspelde Gross nog met uiterste precisie de implosie van de Duitse Bund. In minder dan 2 maanden steeg de Duitse rentevoet van 5 basispunten tot 106 basispunten, m.a.w. van 0,05% naar 1,06%. Een beweging met een factor 20.