Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 6821 tot 6825
Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2016

2 redenen waarom de bitcoin ineens 20 procent duurder is

an een opmars. De afgelopen vijf dagen steeg de waarde van de cryptomunt met zo’n 100 dollar. Wat zit er achter deze recente prijsstijging?

Op 26 mei werd een bitcoin nog verhandeld voor een prijs van iets meer dan 450 dollar, vijf dagen later is dat ineens 550 dollar.

Dat is nog ver verwijderd van de piek van ruim 1.100 dollar eind 2013. Maar de virtuele munt heeft zich behoorlijk herpakt, nadat een crisis binnen de bitcoingemeenschap de koers naar een dieptepunt stuurde.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2016

Diefstal van 5.400 bitcoins ruïneerde online zwarte markt, de daders zijn nu bekend

Eind 2013 werden er 5.400 bitcoins gestolen bij Sheep Marketplace, een anonieme marktplaats voor drugshandel. Uit documenten van de Amerikaanse regering blijkt nu dat de daders twee twintigers waren.

4,5 miljoen dollar, een Toyota Camry en een motorfiets van Honda. Dat namen Amerikaanse autoriteiten in het voorjaar van 2014 in beslag. Eigenaren van het geld en de voertuigen waren Nathan Gibson en Sean Mackert.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2016

Poetin: “Krim is afgesloten hoofdstuk”

De Russische president Vladimir Poetin bezocht vrijdag de Griekse hoofdstad Athene. Het was zijn eerste bezoek aan een EU land in meer dan een jaar. Premier Alexis Tsipras en Poetin kondigden plannen aan om economische en politieke banden te versterken. Het bezoek was vooral een doorn in het oog van vele Oost-Europeanen:

Dialogeren met Poetin is uit den boze zolang hij de annexatie van de Krim blijft verdedigen, schrijft de Litouwse website 15min:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2016

Onderzoek: Dit zijn de 5 belangrijkste maatregelen om rijkdom te vergaren

Het is altijd interessant om de gedragingen van succesvolle mensen te volgen en dan met name de gemeenschappelijke kenmerken die zij vertonen in relatie tot hun rijkdom. U.S. Trust deed onderzoek onder 700 mensen met een vermogen van meer dan $3 miljoen. Het zijn niet de risicovolle beleggingen die aan de basis stonden van hun succes, maar eerder gezond verstand. Lees hier de de meest opvallende uitkomsten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2016

Werkloosheid Duitsland daalt naar laagste niveau ooit

De werkloosheid in Duitsland is in mei verder gedaald en heeft een nieuw historisch laag niveau bereikt.

De werkloosheid in de grootste economie van Europa kwam uit op 6,1 procent, tegen 6,2 procent in april, blijkt uit cijfers die het Duitse federale arbeidsbureau dinsdag publiceerde.