EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6836 tot 6840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

HP schrapt duizenden banen

Printer- en computerfabrikant HP Inc schrapt de komende drie jaar 300 tot 4.000 banen. Dat werd vandaag na de slotbel op Wall Street bekendgemaakt. Het bedrijf wil de kosten naar beneden brengen, nu de vraag naar computers en printers tanende is. Volgens topman Dion Weisler vallen de ontslagen binnen alle onderdelen van het bedrijf. Ook België heeft een vestiging van HP, in Diegem.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Economie moet minder afhankelijk worden van banken

De Nederlandse economie is te afhankelijk van banken. Om dit te verminderen moeten het pensioenstelsel, de huizenmarkt en het belastingsysteem op de schop. Dit adviseert de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in het rapport `Samenleving en financiële sector in evenwicht`.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Slechte gewoonte: parkeren van vermogen bij een bank

Steve Sjuggerud, schrijver op ‘The Crux’ vroeg eens een vriend, tevens een buitengewoon succesvolle investeerder en zakenman, hoeveel cash hij thuis had liggen, of te wel, buiten de bank om.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Dubai begint met de bouw van het hoogste gebouw ter wereld

In Dubai is de eerste steen gelegd van het gebouw dat in 2020 het hoogste gebouw ter wereld moet worden dat 828 meter hoog zal worden. Het huidige hoogste gebouw ter wereld staat ook in Dubai. Maar er zijn ook al kapers op de kust die tot 1.000 meter willen gaan.

Met veel tros kondigde Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum aan dat op 10 oktober de eerste steen werd gelegd van de nieuwe wolkenkrabber in Dubai Creek Harbour.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Wanneer komt er een nieuwe bodem bij goud?

De goudkevers hebben het de afgelopen weken niet bepaald gemakkelijk gehad. De paniek binnen de goudmarkt keerde plotseling terug nadat de goudprijs enkele procenten aan waarde moest inleveren. Maar, wat veel beleggers vergeten is dat het lange termijn plaatje er nog steeds goed uitziet.

Tot nu toe weten de edelmetalen, ondanks de daling van de afgelopen weken, nog steeds een prima prestatie neer te zetten in dit beursjaar. Ten opzichte van een jaar geleden staat de goudprijs bijvoorbeeld nog steeds 18% hoger. Ook de goud- en zilvermijnaandelen staan er ten opzichte van een jaar geleden nog steeds riant voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs