EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6836 tot 6840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 augustus 2016

Brexit-procedure in april 2017?

De recent aangestelde premier van het Verenigd Koninkrijk, Theresa May, streeft nog steeds naar het begin van 2017 om de daadwerkelijke Brexit-procedure te starten. Een exacte datum is nog niet bekend maar april 2017 lijkt meer en meer het doel te worden.

Terwijl diverse Britse media ervan uitgaan dat de Brexit-procedure pas eind 2017 in werking zal gezet worden wil Theresa May dit reeds in de eerste helft van volgend jaar doen. Deze procedure zou ten laatste in april moeten in gang gezet worden zodat dit voor de Franse en Duitse verkiezingen valt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 augustus 2016

De rally bij de dollar kan snel ten einde komen…

Heeft de dollar een top bereikt?

Heeft de dollar een top bereikt?

De afgelopen twee jaar is er behoorlijk wat aandacht besteed aan de sterke dollar. Deze sterke Amerikaanse valutamunt zou namelijk zorgen voor een slechtere concurrentiepositie voor Amerikaanse exportbedrijven. Aan die sterke dollar kan echter snel een einde komen.

Volgens Tom Leveroni en Shourui Tian, van Nautilus Investment Research, kan de dollar een plafond hebben bereikt. De twee analisten doen een beroep op hun technische grafiek en komen tot de conclusie dat de kans groot is dat de dollar over 3 maanden lager zal staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 augustus 2016

Column: Verkiezingen in aantocht

Ik heb afgelopen week weer met een glimlach gelezen over en geluisterd naar Donald Trump. Toch vind ik het een verademing; zeker in een wereld waarin iedereen maar politiek correct gedrag vertoont, want tegenwoordig is er altijd wel iemand op z’n teentjes getrapt. Zelfs bij attracties van de Efteling…

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 21 augustus 2016

Goudreserves Rusland naar 1505 ton

De Centrale Bank van Rusland heeft afgelopen maand de goudreserves verder zien......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zondag 21 augustus 2016

Regering Duitsland: Haal voor 10 dagen voedsel en water in huis

De Duitse regering adviseert haar burgers om voor tien dagen aan eten en drinken in huis te halen. Ook doet men er verstandig aan extra contant geld en medische voorzieningen zoals een EHBO pakket in huis te halen. Het is voor het eerst sinds de val van de Berlijnse muur in 1989 dat de Duitse regering een dergelijk advies geeft.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs