EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6851 tot 6855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 4 september 2016

Zo duur is de iPhone 6 in Nederland ten opzichte van andere landen

iddeld 732 dollar (656 euro) voor een nieuwe iPhone 6. Veel duurder dan bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, waar de smartphone gemiddeld 598 dollar kost.

iddeld 732 dollar (656 euro) voor een nieuwe iPhone 6. Veel duurder dan bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, waar de smartphone gemiddeld 598 dollar kost.

Dat blijkt uit onderzoek van Statista. De iPhone 6 is sowieso relatief duur in Nederland: in slechts acht landen betaal je meer. Brazilië is verreweg het duurst, daar kost een iPhone 6 gemiddeld 931 dollar.

[staafdiagram]

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 4 september 2016

Britse economie zal volgens premier Theresa May blijven lijden

De Britse economie zal lijden onder het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Recente cijfers die een economisch herstel lieten zien gaan hier geen verandering in brengen, zegt de Britse premier Theresa May zondag.

"Er komen moeilijke tijden aan", zei May op haar weg naar de G20-top in het Chinese Hangzhou.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Volgende financiële crisis gebaseerd op enorme schuldenberg Westen

Terwijl de vorige financiële crisis reeds enige jaren geleden uitbrak is de volgende reeds op komst. De voorzitter van het belangrijkste Chinese ratingbureau Dagong wil deze echter nog proberen te vermijden. Dit door onafhankelijke ratings te geven en meer transparantie te brengen in de financiële wereld.

Guan Jianzhong is voorzitter van het in het Westen minder bekend Chinese ratingkantoor Dagong. Waar in de Westerse wereld in zeer grote mate wordt bepaald door drie Angelsaksische ratingkantoren (Standard & Poor’s, Moody’s en Fitch) is er in China nog een grote concurrent aanwezig namelijk Dagong.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Volgt er nieuwe fusiegolf in Europese bankensector?

De aanhoudende problemen in de financiële sector in Europa zal de banken tot nieuwe fusies dwingen. Enkel op deze manier zullen de boeken op orde komen en kan de concurrentie op een gelijk niveau aangegaan worden op wereldvlak.

De recente problemen bij Deutsche Bank brachten tezelfdertijd opnieuw de mogelijke fusie mee om samen te smelten met Commerzbank. Niet enkel bij deze grootmachten worden er echter fusiegeruchten waargenomen in de Europese bankensector.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Turkije bouwt 3,6 meter hoge muur aan grens met Syrië

Het Turkse leger is begonnen met een bouw van een betonnen muur aan de grens met Syrië. Dat meldt het Turkse persagentschap Anadolu. Turkije en Syrië delen een 900 kilometer lange grens. De muur wordt 3,6 meter hoog en zal bovenaan ook van prikkeldraad worden voorzien. Verder komen er wachttorens van waaruit onregelmatigheden zullen kunnen worden gespot.

‘De veiligheid van de Turkse grenzen is zeer belangrijk geworden vanwege de aanwezigheid van de [Koerdische] PYD/PKK en de Islamitische Staat. De veiligheid van onze grens met Syrië versterken is niet enkel voor ons land, maar ook voor de wereld belangrijk geworden,’ aldus Abdullah Ciftci, de districtsgouverneur van Suruc in de provincie Sanliurfa, die aan Syrië grenst.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs