EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6856 tot 6860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Olieprijzen weer onder 40 dollar

De olieprijzen zijn maandag voor het eerst sinds april gedaald tot onder de 40 dollar, onder druk van de torenhoge wereldwijde voorraden die maar niet verder af lijken te nemen.

De septemberfuture voor een vat ruwe olie daalde aan de Nymex met bijna 4 procent, of 1,60 dollar op 39,93 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Dit zijn de perfecte jobs voor wie slim maar ook lui is

Het leven van een luie slimmerik - of een slimme luierik - kan hard zijn. Die denkspieren van je zijn wel goed getraind, maar je echte spieren zouden liever 24/7 op een strand op Ibiza vertoeven. Hoe overleef je het arbeidsleven dan? Door deze jobs te strikken!

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Zal de Bank of England donderdag ingrijpen?

Nu de vergaderingen van de Federal Reserve en de Bank of Japan achter ons liggen verschuift de aandacht naar de Bank of England op donderdag en het belangrijke arbeidsrapport in de VS op vrijdag. Tijdens de zomermaanden kunnen valutaschommelingen op de markten soms overdreven zijn, dus verwachten we tegen het weekend wat volatiliteit op de valutamarkt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Inflatie in Venezuela naar 1.640%

De inflatie in Venezuela bereikt dit jaar de 480% en zal volgend jaar verder oplopen tot 1.640%, zo verwacht het IMF. De hyperinflatie gaat gepaard met een ernstig tekorten aan levensmiddelen en medicijnen en een toenemende sociale onrust.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Gundlach is heel duidelijk: “Verkoop Alles!”, behalve …

Er staat iets groots te gebeuren - Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar in de gewone media hoor je er amper iets over. Overheden overal ter wereld zijn op zoek naar geld. Er duiken steeds meer signalen op, het kan ieder moment gebeuren. Oogkleppen opzetten is het ergste dat je nu kan doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs