EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6856 tot 6860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

The boss of the London Stock Exchange says Brexit could cost the financial sector 100,000 jobs

Xavier Rolet, the chief executive of the London Stock Exchange, said that a minimum of 100,000 jobs in the UK’s financial sector could be at risk once the UK eventually leaves the European Union.

Speaking to Bloomberg TV on Friday morning, Rolet said that if the City of London loses its place as the global centre for clearing euro-denominated currency trades, jobs all around the UK could potentially move elsewhere. Around £440 billion per day passes through London’s euro denominated clearing business.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

9 miljardairs geven hun tips voor succes

Thomas Edison zei ooit ‘Ik heb nooit gefaald, ik heb alleen 10.000 manieren gevonden die niet werken.’ Bij veel succesvolle mensen lijkt het alsof ze al hun hele leven lang succesvol zijn. Maar lang niet iedereen werd rijk geboren en niet iedereen werd van de ene op de andere dag succesvol.

Time Money vroeg aan verschillende succesvolle miljardairs wat het geheim is achter hun succes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

Column: Euro als alternatief voor de petrodollar

Na de ontkoppeling van de dollar aan goud in 1971 ontstond er binnen de organisatie van olieproducerende en exporterende landen (OPEC) de discussie of het nog wel verstandig was om olie in dollars af te rekenen of dat er gekeken moest worden naar een alternatieve munt. Deze discussie kwam op gang door de aanhoudende daling in de waarde van de dollar ten opzichte van andere wereldmunten zoals de Duitse mark en de Japanse yen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

De naakte waarheid achter de financiële crisis van 2008

Bloomberg maakt momenteel een prachtige serie genaamd ‘Big Problems Big Thinkers’ waarin journaliste Terre Blair grote namen in de wereld interviewt. Zij probeert te achterhalen waar het allemaal fout loopt in de wereld. In aflevering 2 vraagt ze zich af hoe de financiële crisis van 2008 is kunnen ontstaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

'Superrijken' in ons land bezitten minstens 2,2 miljoen euro

"De inkomensverdeling in ons land is vrij stabiel gebleven, met eventueel een lichte daling aan de top." Dat staat in een studie die gisteren is verschenen in het economisch tijdschrift van de Nationale Bank. Uit de bevraging van meer dan 2.000 gezinnen in 2014 blijkt dat de 1 procent rijkste gezinnen in België minstens 2,2 miljoen euro bezit. Dat schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs