EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6876 tot 6880
Geplaatst op: dinsdag 12 juli 2016

14 eigenschappen die bepalen of jij miljonair kan worden

Volgens onderzoek zorgt rijkdom ervoor dat je 67% minder problemen hebt. Dat is al eens de moeite om een inspanning voor te doen. Wie rijk is kan wél dat droomhuis kopen, kan wél die Rolex dragen of kan wél ieder jaar een droomvakantie boeken. Wil jij rijk worden?

Volgens onderzoek zorgt rijkdom ervoor dat je 67% minder problemen hebt. Dat is al eens de moeite om een inspanning voor te doen. Wie rijk is kan wél dat droomhuis kopen, kan wél die Rolex dragen of kan wél ieder jaar een droomvakantie boeken. Wil jij rijk worden?

Geld maakt niet gelukkig, maar het helpt wel. Een veel gehoord gezegde dat ergens wel de nodige waarheid bevat. Meer geld is minder stress, minder stress is een gezonder en gelukkiger leven.

Er zijn 14 eigenschappen die kunnen zorgen voor meer succes en meer geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Blijft ECB het Japanse scenario volgen?

Japan blijft ook de komende jaren kampen met een extreem hoge overheidsschuld en massale kapitaalinjecties met goedkoop geld door de overheid. Ondanks de gevolgen ervan kopieert de ECB in Europa dit scenario waardoor men nu reeds de toekomst kan voorspellen op het Europese continent binnen 10 jaar.

De Japanse inflatie is sinds vele jaren volledig afwezig, een gegeven wat we pas sinds enkele jaren kennen binnen Europa. Vreemd genoeg lijkt het Japan allerminst te schaden op dit moment doordat de economie er goed draait, de rente er extreem laag staat en de overheid er op grote schaal geld investeert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Belgen verklikten ruim 1.500 landgenoten bij fiscus

Tijdens de eerste zes maanden van dit jaar heeft de belastingdienst 1.542 spontane verklikkingen ontvangen. Dat meldt VTM Nieuws en is bevestigd door de federale overheidsdienst (FOD) Financiën. Het aantal is iets minder dan de eerste helft van vorig jaar, toen 1.588 spontane meldingen werden ontvangen. Over heel 2015 verklikten 2.757 mensen iemand bij de fiscus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Ook Poetin springt op de Hyperloop-Hype

Enkele jaren geleden werd Elon Musk nog weggelachen in Moskou toen hij op zoek was naar geld om een raket te bouwen. Maar nu lachen de Russen niet meer. Het idee van Elon Musk om een nieuw transportmiddel te ontwerpen, de Hyperloop, krijgt niet alleen vorm in de Verenigde Staten maar ook in Rusland.

De Hyperloop moet de transportwereld op zijn kop zetten door goedkoper en sneller te kunnen reizen. Musk lanceerde het idee in 2013 en sindsdien werken enkele bedrijven aan de uitvoering daarvan. Russisch president Poetin is alvast fan van het idee en wil als eerste ter wereld een Hyperloop bouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Beleggers vluchtten nog nooit zo hard richting edelmetalen

Het Brexit drama heeft een donkere wolk weten te creëren boven de financiële markten. Zo is de afgelopen twee weken duidelijk geworden dat de bank- en vastgoedfondsen duidelijk de verliezers van het gehouden EU-referendum zijn, en als gevolg daarvan staat bijvoorbeeld de oudste bank van Italië op de rand van de afgrond.

Als gevolg van al deze paniek en onzekerheid vluchten beleggers massaal richting veilige havens. En volgens Bank of America Merrill Lynch zoeken de meeste investeerders op dit moment hun heil in obligaties en edelmetalen. Volgens de Amerikaanse zakenbank stroomde er de afgelopen week ruim 14 miljard dollar naar de obligatiemarkt en dat wist te resulteren in de grootste toestroom sinds januari dit jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs