EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6891 tot 6895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 10 september 2016

Monero: het privacy-vriendelijke broertje van Bitcoin

We besteden op bitcoinspot.nl weinig aandacht aan Altcoins, dit is de verzamelnaam voor alle andere cryptocurrencies naast Bitcoin. Monero echter is er eentje die toch de moeite waard is om in de gaten te houden. Monero namelijk heeft de eigenschap dat transacties niet traceerbaar zijn, er is dus volledige privacy bij betalingen. Dit heeft uiteraard zijn voor en nadelen op het morele vlak maar de zogenaamde dark-markets lijken deze munt nu ook te omarmen. De prijs van Monero zit de laatste tijd ook flink in de lift.

Het is uiteraard niet met zekerheid te zeggen of het een met het ander te maken heeft maar sinds de aankondiging van integratie van monero op Alphabay & Oasis, beide zegmaar silkroad 2.0, is de prijs bijna verdrievoudigd. Zoals de meeste altcoins zal de prijsstijging voornamelijk speculatie zijn maar ik ben wel benieuwd naar de daadwerkelijke cijfers wat betreft het gebruik van Monero.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 september 2016

Geen recessiegevaar meer in het Verenigd Koninkrijk?

Een aantal maanden geleden stemde de meerderheid van de Britse bevolking voor een uittreding uit de Europese Unie. Als reactie op dit besluit gingen heel wat Britten de straat op om hiertegen te demonstreren. Deze demonstraties hebben weinig zin gehad, want de verwachting is nog steeds dat Groot-Brittannië de EU zal gaan verlaten.

De Brexit wist te zorgen voor een stormvloed aan negatieve berichten over strenge recessies waarmee het Verenigd Koninkrijk geteisterd zou gaan worden. Toch lijkt dat recessiegevaar voorlopig mee te vallen. Ook zakenbanken Credit Suisse en Morgan Stanley zijn teruggekomen op hun eerdere doemvoorspellingen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2016

Waarom er 1 miljoen ton aluminium in de woestijn van Mexico ligt…

Beperkingen van de vrije handel zijn economische waanzin, niemand is er mee gediend. Maar de groei van de Chinese economie doet overheden wereldwijd naar protectionistische maatregelen grijpen. Met vreemde gevolgen van dien…

Beperkingen van de vrije handel zijn economische waanzin, niemand is er mee gediend. Maar de groei van de Chinese economie doet overheden wereldwijd naar protectionistische maatregelen grijpen. Met vreemde gevolgen van dien…

Een van die gevolgen is een enorme berg aluminium die zich in de Mexicaanse woestijn bevind, iets over de Amerikaanse grens.

De berg werd twee jaar geleden ontdekt door de bestuurder van een Amerikaanse aluminiumproducent.

Hij liet luchtfoto’s maken van de regio en ontdekte zo een voorraad van bijna één miljoen ton aluminium!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2016

Neem een kijkje in een luxejacht van 265 miljoen euro

Een van de opmerkelijkste luxejachten uit de recente geschiedenis staat te koop. De Russische oligarch Andrey Melnichenko wil voor zijn Motor Yacht A een nieuwe eigenaar vinden.

Een van de opmerkelijkste luxejachten uit de recente geschiedenis staat te koop. De Russische oligarch Andrey Melnichenko wil voor zijn Motor Yacht A een nieuwe eigenaar vinden.

De boot heeft een lengte van 120 meter en haalt een topsnelheid van 23 knopen. De mast van Motor Yacht A reikt ook bijna honderd meter hoog en het ruim biedt onder meer plaats aan twee speedboten.

Het schip werd getekend door de Franse designer Philippe Starck en zou voor 225 miljoen pond te koop worden aangeboden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2016

Zo rijk was Warren Buffett op jouw leeftijd

Warren Buffett is recent 86 jaar geworden. Iedereen ziet de meester belegger als iemand die al heel zijn leven miljardair is. Maar ook Buffett is klein begonnen. Met een geschat vermogen van $61 miljard verdiende het Orakel van Omaha gemiddelde $2 miljoen per dag. Maar Buffett is niet altijd zo rijk geweest.

Dit is een overzicht van zijn rijkdom door heen zijn leven. Waar sta jij ten opzichte van Warren Buffett?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs