EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6906 tot 6910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

Nobelprijswinnaar Stiglitz: Italië zal de eurozone verlaten (en andere landen zullen volgen)

Econoom en Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz is hard voor de Europese Unie. De huidige vorm werkt niet meer. De euro en het besparingsbeleid van Duitsland zijn de voornaamste redenen dat Italië – en mogelijk nog andere landen – de eurozone zullen verlaten.

Europa mist de doortastendheid die nodig is om de nodige hervormingen door te voeren. Er moet een bankunie komen met een gezamenlijke depositogarantie. Maar er is te weinig solidariteit om de regels aan te passen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

Vrouw die al 5 jaar rond de wereld reist, geeft 7 adviestips over geld

Nina Ragusa leidt voor velen een mooi leven. De jonge vrouw reist al 5 jaar rond de wereld. het is precies een langgerekte vakantie, zegt ze zelf. Geld speelt een belangrijke rol in ons leven, ook voor diegene die een lange vakantie nemen. Dit is het advies dat Nina Ragusa geeft uit haar 5 jaar ervaring.

Maar deze tips zijn niet alleen interessant voor diegene die graag reizen, ze zijn interessant voor iedereen die graag geld over houdt op het einde van de maand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

Hoe de economische sancties tegen Rusland nu al de Franse presidentsverkiezingen bepalen

Hervé Morin, voorzitter van de Franse mini-partij Nouveau Centre (7 députés en 9 senatoren), en voorzitter van de “vernieuwde” regionale regering van Normandië sinds 4 januari 2016, heeft een opmerkelijk pleidooi gehouden tégen de anti-Russische economische sancties.

Morin was deze week in Moskou op handelsmissie en wil de Normandische boeren en havens, die zwaar te lijden hebben onder de sancties, opnieuw toegang verschaffen tot de Russische markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

ING-personeel protesteert voor hoofdkantoor Brussel

Ongeveer 200 van de 700 kantoren van ING houden vandaag de deuren dicht, na de oproep van de vakbonden om te protesteren voor het hoofdkantoor van de bank in Brussel. Het was de eerste grootschalige actie sinds de aankondiging dat bij ING in totaal 3.500 banen zullen verdwijnen tegen eind 2021. Maandag zou de eerste ondernemingsraad plaatsvinden sinds de aankondiging.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

Hoe Rusland het banenverlies van 15% van al haar bankbedienden opvangt

De Russische bankensector verkeert in complete meltdown. De crisis van 2008, die heel wat Russische banken kopje onder duwde en tot een oligargische consolidatie van de markt leidde, is eigenlijk nooit opgehouden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs