EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6911 tot 6915
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

'Bank of England overweegt spaarrente verder te verlagen'

De Bank of England (BoE) overweegt om zijn spaarrente verder te verlagen als gevolg van een dreigende recessie na de Brexit. 

De Bank of England (BoE) overweegt om zijn spaarrente verder te verlagen als gevolg van een dreigende recessie na de Brexit. 

Dat meldt de Sunday Telegraph. Door het besluit van het Verenigd Koninkrijk om de Europese Unie te verlaten zijn investeerders hoop verloren dat de spaarrentes nog zullen stijgen.

Volgens de krant, die met verschillende experts sprak, is er geen twijfel dat de rente verlaagd wordt. De vraag is nog hoeveel. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Chinezen betalen Mexicanen om de VS binnen te worden gesmokkeld

Chinese economische vluchtelingen betalen tot 70.000 dollar per persoon aan Mexicaanse mensensmokkelaars voor de kans op een nieuw leven in de VS. Uit cijfers van de Amerikaanse grenswacht blijkt dat die in de afgelopen zeven maanden in Ă©Ă©n enkele grensregio bijna 700 illegale Chinezen onderschepte. Het fenomeen is nieuw maar kent een sterke groei. In 2013 onderschepte de Amerikaanse grenswacht geen enkele Chinees, vorig jaar waren dat er al bijna 50 en dit jaar zijn het er honderden.

De autoriteiten vermoeden dat de stijging het gevolg is van een massamigratie van China naar Mexico. Lokale smokkelaars zouden zich tegenwoordig ook meer op Chinese klanten richten. De meeste migranten betalen naar schatting tussen de 50.000 en 70.000 dollar betalen voor Ă©Ă©n reis.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Deutsche Bank: “Het pond kan nog een heel stuk lager”

Sinds het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk heeft het Britse pond heel wat waarde moeten inleveren. Op dit moment beweegt het pond tegenover de dollar op een koers van $ 1,30 en dat resulteert in de laagste koers in ruim dertig jaar tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Het echte probleem is de euro

Voor de landen in de eurozone is de euro als het ware te beschouwen als de goudstandaard van deze tijd. Maar anders dan een relatief eenvoudige ontkoppeling van goud is het uittreden uit de eurozone een stuk complexer. Volgens sommigen zou dat voor een uittredend land financiële zelfmoord zijn. Toetreden tot de euro kan wel, uittreden bijna niet.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Britse vastgoedfondsen in de problemen

Afgelopen week kwamen verschillende vastgoedfondsen in het Verenigd Koninkrijk in de problemen, omdat veel beleggers op hetzelfde moment hun geld uit deze fondsen probeerden te halen. Analisten waarschuwen dat de prijzen van kantoren in het Verenigd Koninkrijk de komende jaren met wel 20% kunnen dalen door de ‘Brexit‘ en dat is voor beleggers reden om de uitgang te zoeken.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs