EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6916 tot 6920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 9 oktober 2016

Goud en Zilver hoger na slechter dan verwacht banencijfer VS

Goud en zilver stegen vrijdag na een tegenvallen banencijfer. Met name zilver wist....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

"We zullen ons allemaal elke 10 jaar moeten omscholen"

"Een job voor het leven, dat is voorbij. We zullen ons elke tien jaar moeten omscholen. Wij allemaal." Dat zegt minister van Digitale Agenda Alexander De Croo (Open Vld) in een interview met onze krant. Digitaal is al lang het nieuwe normaal, maar als ING op een blauwe maandag plots jobs offert op het altaar van de technologie, schrikt Vlaanderen angstig wakker. Nergens voor nodig, sust de minister.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

Merkt iedereen dat de financiële crisis voorbij is?

We zijn tegenwoordig snel geneigd om te zeggen dat de financiële crisis achter onze rug ligt. Als we ons richten op de meeste economische indicatoren, dan mogen we inderdaad zeggen dat de crisis voor een groot gedeelte is teniet gedaan. Maar, dat betekent niet dat iedereen het ook daadwerkelijk zo voelt.

De financiële crisis heeft er in Amerika in ieder geval voor weten te zorgen dat het verschil tussen arm en rijk alleen maar groter is geworden. Donald Trump is hier een mooi voorbeeld van, want hij liet onlangs tijdens een toespraak schaamteloos weten dat het ‘good business’ was om te profiteren van de zwakkere bevolking.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

'Koninklijke familie Qatar overweegt groter belang in Deutsche Bank'

De koninklijke familie van Qatar overweegt om haar belang in Deutsche Bank te vergroten, van circa 10 procent tot mogelijk 25 procent. 

Dat meldde persbureau Bloomberg vrijdag op basis van ingewijden. De stap zou bedoeld zijn om meer controle uit te kunnen oefenen op het beleid bij de bank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

Bankensector gebruikt Britse Pond tegen overheid

Dat de Brexit niet zal zorgen voor rampzalige economische toestanden, dat weten we onderhand. De prognoses voor de economische groei en handel worden immers weer naar boven bijgesteld.

Toch blijft de daling van het Britse pond veel discussies losweken. De neergang zal volgens David Bloom, topeconoom bij zakenbank HSBC, nog een hele tijd blijven duren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs