EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6936 tot 6940
Geplaatst op: zaterdag 9 juli 2016

Koersdoel Zilver omhoog bij UBS

UBS heeft het koersdoel van zilver voor 2016 en 2017 verhoogd. De bank gaat ervan uit dat de zilverprijs....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 9 juli 2016

Wilders: ik heb wel een plan bij een Nexit

PVV-leider Geert Wilders zegt wel een plan te hebben als het komt tot een Nexit. Hij kondigt vast aan dat als het volgend jaar komt tot een Nexit, hij niet “de week erna op het strand [gaat] liggen en doen alsof er niets is ­gebeurd.”

Dat zegt Wilders in een interview met de Vlaamse krant Het Nieuwsblad. Daarin gaat hij ook in op de situatie die is ontstaan na de Brexit, waarna prominente voorstanders van een Brexit opstapten. Boris Johnson besloot geen premier te willen worden, Nigel Farage stapte op als leider van zijn partij UKIP.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2016

UBS: “Goud is in een nieuwe fase beland”

De goudprijs wist tot nu toe dit jaar al met 25% in waarde te stijgen en als het aan zakenbank UBS blijft gaat het daar niet bij blijven. Zo is UBS strateeg Joni Teves van mening dat de goudprijs de komende maanden kan gaan profiteren van meer koopgeweld dat zal losbarsten als gevolg van de onrust in de wereld.

Teves is zelfs van mening dat de goudprijs op dit moment in een nieuwe fase is beland. Teves komt tot de conclusie dat de goudprijs rap richting de grens van $ 1.400 zal kunnen gaan bewegen en de geopolitieke onrust kan daarnaast zorgen voor een extra opwaartse impuls.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2016

Nederlandse pensioenfondsen gaan dit jaar al korten

De afgelopen maanden heeft De Nederlandsche Bank (DNB) de herstelplannen van 183 Nederlandse pensioenfondsen beoordeeld. Drie kleine pensioenfondsen geven in hun herstelplannen aan dat ze al dit jaar een korting van de pensioenen moeten doorvoeren. De korting raakt ongeveer negenduizend deelnemers en vijfhonderd gepensioneerden, zo meldt DNB.

Al lange tijd gaat het minder goed met de Nederlandse pensioenfondsen. In mei maakte DNB bekend dat 27 pensioenfondsen zo diep in de problemen zitten dat ze de pensioenuitkering volgend jaar waarschijnlijk moeten verlagen. Dat zal miljoenen Nederlanders treffen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2016

FSMA waarschuwt voor virtuele munt OneCoin

De financiële toezichthouder FSMA waarschuwt voor de virtuele munt OneCoin en voor personen die de munt promoten. "Zij werden niet door de FSMA erkend of vergund", klinkt het.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs