EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6946 tot 6950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 september 2016

Dringend op zoek naar werk? Deze jobs liggen voor het rapen

Onlangs nog in het nieuws: tienduizenden jobs in ons land geraken maar niet ingevuld, en dat terwijl er zoveel mensen op zoek zijn naar een job. De onderstaande jobs zijn misschien niet de meest glamoureuze, maar ze bieden wel werkzekerheid en meer voordelen dan je denkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2016

ECB: "Eurozone groeit dit jaar, maar verwachting op langere termijn is pessimistisch"

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft zijn groeiverwachting voor de eurozone voor dit jaar lichtjes opgetrokken, maar is wat minder optimistisch voor 2017 en 2018. Dat heeft de voorzitter van de ECB Mario Draghi gisteren gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2016

De ABN AMRO denkt na over een Bitcoinwallet

Op de website van de ABN AMRO is vandaag te lezen dat ze aan het onderzoeken zijn of er behoefte is aan een Bitcoinwallet, een bitcoin-portemonnee dus. De Bitcoinwallet is een experiment van het Innovation Centre vanuit ABN AMRO. Op deze afdeling worden nieuwe concepten in de markt getest. De bitcoinwallet is dan ook nog niet beschikbaar maar alleen al het feit dat een bank als de ABN AMRO openlijk hiermee naar buiten treedt is toch wel opmerkelijk.

Het idee van de ABN AMRO Bitcoinwallet is dat je via je telebankieren-app of website zowel je euro's als bitcoins op 1 plek zou kunnen beheren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2016

Jongeren steeds vaker financieel afhankelijk van ouders

Steeds minder jongeren kunnen rondkomen met een eigen inkomen. Aan het begin van deze eeuw kon nog 45 procent van de 20- tot 25-jarigen zelf zijn broek ophouden, in 2014 was dat nog maar een kwart. 

Tussen de 25 en 30 jaar zet de trend door. Met een daling van tien procent ten opzichte van 2001 was in 2014 in deze groep 65 procent financieel onafhankelijk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2016

Hoe meer zielen, hoe meer… muren

De Britse regering heeft woensdag bevestigd dat zij de bouw van een muur gaat betalen die moet verhinderen dat immigranten nog op vrachtwagens springen die de Franse havenstad Calais doorkruisen op weg naar het Verenigd Koninkrijk.

In de VS heeft Donald Trump van de bouw van een muur aan de Amerikaans-Mexicaanse grens het centrale thema van zijn presidentscampagne gemaakt. Ook Turkije is bezig aan de bouw van een muur aan de grens met Syrië.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs