EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 696 tot 700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Malta is inmiddels dé nieuwe hub voor de cryptohandel

’s Werelds grootste cryptobeurs verhuist van Hong Kong naar het kleinste land van de EU: Malta. Binance haalt een dagomzet van maar liefst 1,4 miljard dollar. China legt de handel echter meer en meer aan banden. Malta verwelkomt de cryptohandels dan ook met gretigheid. Andere beurzen en protagonisten hebben al toegezegd dit voorbeeld van relocatie te zullen volgen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Tom Lee verkiest Bitcoin boven Bitcoin Cash

Er is de laatste tijd weer veel animo tussen de aanhangers van Bitcoin en de aanhangers van Bitcoin Cash. De upgrade voor Bitcoin Cash van 15 mei trekt veel aandacht en kapitaal aan naar de eerste hard fork van Bitcoin. Fundstrat analist Tom Lee ziet dat Bitcoin Cash momenteel veel te hard gestegen is terwijl Bitcoin bodemt. Hij verkiest dan ook Bitcoin boven Bitcoin Cash.

Zo zei Lee, die een koersdoel heeft van $25.000, op CNBC het volgende:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

De 17 miljoenste Bitcoin werd gemijnd

Voor het eerst sinds midden 2016 bereikt Bitcoin een nieuwe mijlpaal wat het aantal gemijnde Bitcoins betreft. Er kunnen maximaal 21 miljoen Bitcoins gemijnd worden en vandaag werd de 17 miljoenste Bitcoin gemijnd. Dit heeft zo zijn gevolgen voor de toekomst van de cryptomunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Hoe laag staan grondstoffen echt gewaardeerd?

Grondstoffen bieden een unieke kans. Grondstoffen het goedkoopste in decennia. Wie laag wil kopen en hoog verkopen, moet nu grondstoffen kopen. Het zijn maar enkele titels die je tegenwoordig leest over grondstoffen. Maar hoe aantrekkelijk zijn grondstoffen echt gewaardeerd?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

ECB laat historische lage rentetarief opnieuw ongemoeid

De Europese Centrale Bank (ECB) laat het belangrijkste rentetarief, de herfinancieringsrente, zoals verwacht op het historische lage niveau van 0 procent staan.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs