EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6966 tot 6970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Erkent de Chinese overheid de vastgoedzeepbel?

De Chinese vastgoedzeepbel heeft zich de afgelopen maanden ontwikkeld tot een ‘hot item’. Diverse economen hebben de afgelopen tijd laten weten dat de Chinese economie de gevaren kan gaan ondervinden van deze zeepbel, en ook de Chinese regering lijkt het gevaar van deze ‘bubble’ te hebben ontdekt.

De Chinese regering heeft namelijk een beleid in gang gezet die er in 14 steden voor moet gaan zorgen dat leners minder risico nemen. Daarbij moeten banken geen hypotheken verstrekken aan mensen die het zich eigenlijk niet kunnen veroorloven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Goudprijs -3% en Zilverprijs -5% na mogelijk afbouw QE door ECB

De goudprijs en zilverprijs zijn vandaag respectievelijk 3% en 5% gedaald door....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Tsjechische president wil vluchtelingen deporteren naar ‘onbewoonde Griekse eilanden’

De Tsjechische president Milos Zeman heeft er tijdens een forum op Rhodos voor gepleit vluchtelingen te deporteren naar ‘onbewoonde Griekse eilanden’ of ‘lege plekken’ in Afrika. De Grieken zouden in ruil daarvoor een gedeelte van hun schulden aan Europa kwijtgescholden zien:

“We zijn in Griekenland en hier zijn volop onbewoonde eilanden en een grote buitenlandse schuld. Dus als je hier hotspots voor vluchtelingen maakt, kan dat als een soort van afbetaling worden beschouwd.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Op jonge leeftijd rijk worden? Volg deze 8 tips

Rijk worden op jonge leeftijd, het is jammer genoeg maar weinigen gegeven. Maar dat wil niet zeggen dat het niet onmogelijk is. Een eigen succesvol bedrijf is de kortste maar moeilijkste weg. In alle andere gevallen is het beter om onderstaande 8 tips op te volgen.

En wie kan je beter vertellen hoe je op jonge leeftijd al miljonair kan worden dan diegene die het jou al hebben voorgedaan? Dit zijn de tips van 8 jonge miljonairs. Er is uiteraard geen garantie, maar … ‘May the odds be ever in your favour’ als je het wel doet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Brits pond zakt weg door ‘harde Brexit’

De Britse premier Theresa May heeft tijdens haar toespraak op zondag laten weten dat de Brexit er sowieso gaat komen. volgens May heeft het volk gesproken en zal de politiek hier naar moeten luisteren. Er waren nog diverse mensen te vinden die de hoop hadden dat het Brexit-idee uiteindelijk niet van de grond zou komen, maar die mensen komen dus nu duidelijk van een koude kermis thuis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs