EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6971 tot 6975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

EU gaat creditcards verstrekken aan vluchtelingen

Naar schatting een miljoen vluchtelingen in Turkije krijgen van de EU een creditcard waar maandelijks een geldbedrag op gestort zal worden. Met dat geld kunnen zij eten en onderdak betalen. In ruil voor maatregelen als deze belooft Turkije de vluchtelingen in eigen land op te vangen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

'Dell schrapt duizenden banen na overname EMC'

Het Amerikaanse computerconcern Dell is van plan 2.000 tot 3000 banen te schrappen na de overname van dataopslagbedrijf EMC. Dat meldden ingewijden rond de plannen aan persbureau Bloomberg.

De meeste banen zouden komen te vervallen in de Verenigde Staten, onder meer bij administratieve posten en ook bij marketing. Dell kondigde vorig jaar aan EMC over te nemen voor 67 miljard dollar. Het nieuwe fusiebedrijf telt ongeveer 140.000 werknemers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Deze volledige controle heeft de elite bij een cashloze maatschappij

Twee fenomenen van de laatste jaren, het uitroeien van contant geld en de introductie van negatieve rente lijken op het eerste gezicht twee losstaande afzonderlijke ontwikkelingen, maar beide dienen samen een hoger doel, georganiseerd door de elite.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Deze mindblowing infographic toont u al het geld in de wereld

De vermogens van Warren Buffett, Bill Gates en Carlos Slim zijn slechts puntjes op de kaart van al het geld dat er wereldwijd in omloop is. De omvang van alle bitcoins en zilver zijn slechts zo groot als enkele pixels in vergelijking met de zee aan schulden en de aandelenmarkten. De schulden, bezittingen, aandelenmarkten en al het cashgeld en cryptogeld in de wereld bij elkaar opgeteld valt daarentegen weer in het niet bij de gigantische omvang van alle derivaten waar zelfs niemand eigenlijk echt weet hoe groot deze zee is bestaande uit uiterst destructieve contracten.

Hoeveel geld is er nu werkelijk in omloop? Ook dat is een vraag waar niet echt een antwoord op gegeven kan worden. Dit is maar net hoe ‘geld’ gedefinieerd wordt. Onderstaande infographic probeert inzichtelijk te maken wat de omvang is van cashgeld, giraal geld, bezit van de rijksten, de grootste bedrijven, de aandelenmarkten, de wereldwijde schulden en de duistere wereld van derivaten bestaande uit opties, garanties, swaps, forward contracten en futures contracten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Britse fabricagesector: eerste tekenen van de Brexit?

Afgelopen woensdag verschenen er cijfers vanuit The Office of National Statistics over de Britse fabricagesector. De publicatie van deze cijfers betekende tegelijkertijd de eerste cijfers over deze sector na de Brexit. En de eerste tekenen over de Britse fabricagesector zijn niet bepaald geruststellend te noemen.

Vooralsnog vallen de cijfers over de Britse economie sterk mee. Terwijl de meeste economen hadden gerekend op een harde terugval van de Britse economie, blijft deze economie vooralsnog goed liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs