Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 6981 tot 6985
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 20 mei 2016

De Top-4 financiële gewoontes van rijke jongeren

Zou jij het voorbeeld volgen van iemand die al rijk is? Veel hangt er natuurlijk van af hoe die andere persoon rijk geworden is, maar 2/3 van ’s werelds miljardairs heeft zijn fortuin zelf opgebouwd. Jongeren zijn ook veel meer bezig met hun zoektocht naar succes en rijkdom dan andere generaties. Het is dus handig om te weten wat rijke jongeren vandaag doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 20 mei 2016

Waarom Soros kiest voor goudmijnaandelen in 3 grafieken!

Is het u ook opgevallen? Steeds meer beleggers volgen in onze visie op de financiële markten. Die visie is inmiddels ruimschoots bekend: we mijden traditionele aandelen, maar kopen alternatieve onderdelen, met op kop de edelmetalen. Goud- en zilvermijnaandelen zijn daarbij al een hele tijd het paradepaardje bij Slim Beleggen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 20 mei 2016

Jongeren protesteren tegen afschaffing 38 urenweek: "Wij zullen geen burn-outgeneratie zijn!"

Een twintigtal jongerenorganisaties, onder meer van vakbonden en oppositiepartijen, trekt ten strijde tegen het wetsvoorstel van minister van Economie en Werk Kris Peeters (CD&V) om de arbeidsmarkt te hervormen. "Wij zullen geen burn-outgeneratie zijn", klonk het vandaag tijdens een actie voor het kabinet-Peeters in Brussel.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 20 mei 2016

GFMS verwacht tekort aan platina en palladium in 2016

Volgens Thomson Reuters GFMS moeten we dit jaar rekening houden met een tekort aan platina en palladium. Ook verwacht en analisten van dit onderzoeksbureau dat het langzame tempo van renteverhogingen door de Amerikaanse centrale bank een positieve impact zal hebben op de prijs van beide edelmetalen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 20 mei 2016

Infographic: De Weimar hyperinflatie

Het meest bekende voorbeeld van hyperinflatie is misschien wel die van de Weimar republiek. Na de Eerste Wereldoorlog was Duitsland een belangrijk deel van haar productiemiddelen kwijtgeraakt, terwijl het land tegelijkertijd door de overwinnaars gedwongen werd grote herstelbetalingen te doen.