EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6981 tot 6985
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

‘Ze willen allen uit de EU, maar geen van hen heeft een plan’

Het leiderschap van een grote natie spat voor onze ogen uit elkaar, schrijft de Franse essayist, denker en econoom Eduoard Tetreau, in een opiniestuk in de Franse krant Les Echos: ‘De flamboyante premier David Cameron zal de afvalemmer van de geschiedenis ingaan als de man die over het lot van zijn land besliste met een teerlingworp. […] Boris Johnson zag zich als een nieuwe Churchill en eindigt nu als een Londense versie van Benny Hill, een kopie van zijn handlanger Nigel Farage. […]

Geen wegenkaart buiten de economische vernietiging van het uittredend land Dat is het kenmerk van de voorstanders van de Brexit – net als hun collega’s op het Continent die er van dromen hun land uit de Unie te halen, van (de Franse gauchist) Jean-Luc Mélenchon tot Marine Le Pen en de uiterst rechtse partijen in Nederland, Denemarken en Oostenrijk: niemand heeft een plan voor eens het zo ver is. Geen andere wegenkaart dan de economische en politieke vernietiging van het uittredend land.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

Zo maak je een verpletterende eerste indruk

Je hebt een fijne job, maar je wilt vooruit in het leven. Bij je huidige werkgever zijn er niet meteen kansen om door te groeien, maar je komt wel veel mensen van andere bedrijven tegen, waar je later wel aan de slag zou willen. Met deze 6 tips zorg je ervoor dat die personen je nooit meer vergeten eens ze je ontmoet hebben.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

Brexit: ‘Een referendum als een spel Russische roulette in een modern politiek regime’

Het ‘Brexit’-referendum blijft de gemoederen verhitten. De Britse stem heeft de wereld in chaos geduwd en veel hangt nu af van hoe de Britse regering er in zal slagen zich te herpakken, schrijft professor economie en politieke wetenschappen aan de universiteit van Harvard, Kenneth Rogoff, in een opiniestuk op Project Syndicate.

Het ‘Brexit’-referendum blijft de gemoederen verhitten. De Britse stem heeft de wereld in chaos geduwd en veel hangt nu af van hoe de Britse regering er in zal slagen zich te herpakken, schrijft professor economie en politieke wetenschappen aan de universiteit van Harvard, Kenneth Rogoff, in een opiniestuk op Project Syndicate.

Rogoff begrijpt niet dat zulke gewichtige beslissing werd genomen zonder dat daarbij een reeks waarborgen werden ingebouwd:

“Democratie is niet dat wat we hier hebben gezien. Dit referendum lijkt meer op een spel Russische roulette in een modern politiek regime. […]

Beschikte het Britse volk over voldoende kennis van zaken over het onderwerp? Absoluut niet! Niemand had het minste idee van de gevolgen van de ‘Brexit’, niet voor het Verenigd Koninkrijk, niet voor de impact op het politieke evenwicht in het land, noch voor de globale handel. […]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

Berlijn bibbert bij nieuwe realiteit: bedrijven uit China nemen Duitse parels over

Een Chinese fabrikant van huishoudelektronica is van zins een Duitse robotmaker in te lijven. Maar de Duitse politiek ziet liever dat de bedrijven in binnenlandse handen blijven.

1,2 miljard euro wil het Chinese Midea neertellen voor een kwart van Kuka, een ontwikkelaar en producent van robots uit de Duitse stad Augsburg. Eigenlijk wil Midea het Duitse bedrijf in z’n geheel inlijven, maar die overname laat nog op zich wachten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

Amerikaanse 10-jaars rente naar historisch dieptepunt

De rente op Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van tien jaar zakte deze week naar 1,36%, het laagste niveau in de Amerikaanse geschiedenis. De inflatie in de VS is ondertussen opgelopen tot 1%, wat betekent dat je na correctie voor de inflatie bijna niets meer kunt verdienen aan het schuldpapier.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs