Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 71 tot 75
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

Self-made miljonair onthult hoe je binnen 10 jaar kan stoppen met werken

Wie binnen de 10 jaar wil stoppen met werken, moet financieel onafhankelijk worden. Financiële onafhankelijkheid is iets dat iedereen kan bereiken. Maar daarvoor moet je tijdelijk het leven hebben dat niemand wil leiden om daarna het leven te leiden dat iedereen wil hebben. Deze self-made miljonair onthult in 5 tips hoe je eraan moet beginnen.

Financiële onafhankelijkheid vereist een andere leven dan de meeste mensen. Je moet op korte termijn opofferingen maken die je op lange termijn veel gaan opbrengen. Grant Sabatier slaagde in zijn opzet naar financiële onafhankelijkheid in 6 jaar. Maar volgens deze self-made miljonair kan iedereen dit doen binnen de 10 jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

Wereldeconomie trekt verder aan, beurzen blijven ongeremd doorstijgen

In drie kwart van de wereld gaat het goed met de economie en zijn de economische vooruitzichten positief, dat zei IMF-topvrouw Christine Lagarde donderdag tijdens een persmededeling. Het valt haar op dat het wereldwijde economische herstel een versnelling hoger schakelt, het moment waarop het IMF lang heeft moeten wachten.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

27 jaar na de hereniging blijft Duitsland een verdeeld land

De Bundesrepublik Deutschland (BRD) en de Deutsche Demokratische Republik (DDR) zijn al meer dan een kwarteeuw samengevoegd, maar toch vindt een groot deel van de bevolking dat het land nog steeds verdeeld is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

CEO BlackRock is een “big believer” in crypto’s

De CEO van BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, ziet grote mogelijkheden voor cryptocurrencies.

Wel meent hij dat er nog meer werk zou moeten gebeuren voordat ze breder geaccepteerd zullen worden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

Miljardaire onthult: "Deze 7 woorden zijn het beste advies dat ik ooit heb gekregen"

In 2002 kreeg ze de prijs voor ‘Ondernemer van het jaar’. Nu is ze miljardaire. Sara Blakely richtte het Amerikaanse bedrijf Spanx op dat shapewear op de markt brengt. Het geheim van haar succes? Eén zinnetje van haar vader.