EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 71 tot 75 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

"Verenigde Staten willen handel met China vernietigen"

“De Verenigde Staten willen de handel met China vernietigen.” Dat zei de Chinese onderminister van Handel Li Chenggang vandaag op een forum. De beschuldigingen komen er nadat Washington bekendmaakte een lijst te hebben opgesteld van 200 miljard dollar aan Chinese producten waarop vanaf september bijkomende invoerrechten geheven kunnen worden. Het Chinese ministerie van Handel dreigde al met represailles als de heffingen er komen. “Die zijn totaal onaanvaardbaar. Het irrationele gedrag van Washington schaadt China, de wereld en henzelf”, klinkt het.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

VS voert mogelijk heffingen ter waarde van 170 miljard euro in op Chinese goederen

De Verenigde Staten willen voor200 miljard dollar (170 miljard euro) aan extra heffingen op Chinese goederen invoeren nadat een overleg om de handelsoorlog te beëindigen op niets uitliep.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Belegging van $1.000 wordt bijna $2 miljoen door de strategie van Warren Buffett toe te passen

Warren Buffett is een legende in de beleggerswereld door zijn buy-and-hold strategie. En dat heeft niet alleen hemzelf en de aandeelhouders van Berkshire Hathaway rijk gemaakt. Er zijn ook gewone mensen die de strategie van Buffett toepassen en daardoor bijzonder veel geld verdienen. Een daarvan is de nobele onbekende Russ Gremel. Zijn belegging van $1.000 is nu bijna $2 miljoen waard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Meeste nieuwe cryptomunten houden het nog geen vier maanden vol

Ruim de helft van de nieuwe cryptovaluta's die op de markt komen, is binnen vier maanden weer verdwenen. Dat hebben onderzoekers van het Amerikaanse Boston College ontdekt.

De onderzoekers bekeken bijna 2400 nieuwe cryptomunten die recent zijn uitgegeven. Van deze munten vertoonde 56 procent vier maanden later geen enkel teken van leven meer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Crypto als mainstream betaalmiddel dit decennium?

Volgens een studie van het Britse Imperial College en het handelsplatform eToro is het perfect mogelijk dat cryptomunten, zoals de bitcoin, zullen gebruik worden als legitiem betaalmiddel in het huidige financiële systeem binnen de komende 10 jaar. Daarvoor moeten ze voldoen aan drie criteria die eigen zijn aan ‘geld’, aan één van deze criteria wordt momenteel al voldaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs