EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 701 tot 705
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

233 duizend miljard dollar

Het International Institute of Finance houdt bij hoeveel er wereldwijd wordt geleend. De teller staat nu op 233 duizend miljard dollar. Laat dat maar even bezinken, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

EURUSD op weg naar 1.30: Wordt de sterke euro straks opnieuw een probleem?

Hoewel de stijging van de euro voorlopig nog niet onrustwekkend is, komt het onderwerp op en rond de financiële markten steeds vaker ter sprake.

Ook de Deutsche Bank voorspelt voor de komende maanden een koers van 1,30 dollar voor een euro. Voorspellingen zijn niet meer dan dat en daarbij is het niet slecht te herhalen dat diezelfde voorspellers een jaar geleden pariteit voorspelden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Farage wil tweede brexit-referendum: “Steun zal veel groter zijn”

Nigel Farage, voormalig boegbeeld van Ukip, heeft op Channel 5 gezegd dat hij voor een tweede brexit-referendum is. Op die manier hoopt hij de Europeesgezinde politici in het Verenigd Koninkrijk de mond te snoeren. Hij hoopt dat de kritiek op de uitslag van het eerste referendum op die manier “voor eens en voor altijd” van de baan geveegd kan worden. Een vreemd voorstel, want Farage was altijd dé voorstander bij uitstek van de brexit.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Over enkele dagen schieten cryptomunten mogelijk weer omhoog, dankzij de bonussen op Wall Street

Vanaf 15 januari krijgen we mogelijk een nieuwe stormloop op cryptomunten, dat zegt Meltem Demirors, directeur bij de Digital Currency Group, een investeringsmaatschappij die belegt in cryptomunten en blockchainbedrijven. Wall Street-bankiers krijgen vanaf die dag namelijk hun bonus, “en dan krijgen we een aankoopgekte van epische proporties”, luidt het.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Bitcoin haalt niet eens top 10 van meest lucratieve cryptomunten

De laatste maanden van 2017 werden gekenmerkt door een zelden geziene hype rond cryptomunten. De bitcoin steeg op een bepaald moment duizenden euro’s per dag, maar kende op het einde van het jaar toch een klein dipje. Toch was investeren in bitcoin in 2017 heel lucratief. De virtuele munt steeg op een jaar tijd namelijk met 1.318 procent. Allesbehalve slecht dus, maar niet genoeg om de top tien van meest winstgevende cryptomunten te halen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs