EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7001 tot 7005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

Citigroup: “ziehier de reden waarom QE niet werkt’

Centrale banken zowel in de eurozone als in Japan maken zich klaar om hun QE nog verder op te drijven. Niet doen zegt kredietanalist bij Citigroup, Hans Lorenzen in een nieuw rapport want het weerhoudt bedrijven ervan te investeren en stimuleert de economie dus niet.

Bedrijven voelen de financiële voordelen niet van de wereldwijde val van de rentevoeten op langere termijn en dat komt door de historisch hoge risicopremie voor aandelenkapitaal. Eenvoudig uitgedrukt is dit laatste de extra return die de aandelenmarkten verwachten boven de risicovrije rente (op overheidsobligaties). Hierdoor liggen de gewogen gemiddelde kapitaalkosten voor een bedrijf (weighted-average cost of capital of WACC in het jargon) veel te hoog, schrijft Lorenzen van Citigroup in zijn rapport.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

ABN Amro stelt verwachting goudprijs bij

De goudprijs zal de rest van dit jaar op het huidige niveau stabiliseren en pas volgend jaar weer verder stijgen, zo verwacht analist Georgette Boele van de ABN Amro. Ze verwacht dit jaar een renteverhoging door de Federal Reserve. Volgend jaar zal de goudprijs volgens Boele verder stijgen tot $1.450 per troy ounce.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

Bank of England leent goud uit aan ETF

De Bank of England heeft in het eerste kwartaal van dit jaar goud uitgeleend aan GLD, het grootste goud-ETF ter wereld. Dit is opmerkelijk, omdat het nog nooit eerder is voorgekomen dat de centrale bank moest bijspringen om het fonds van goud te voorzien. Is dit een teken van schaarste in de fysieke goudmarkt?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

Dit is de belangrijkste financiële gewoonte om rijk te worden

Veel mensen hebben schrik van de aandelenmarkt. Nochtans speelt de aandelenmarkt een cruciale rol in de opbouw van rijkdom. De basis naar een financieel rijk leven is nog steeds … beginnen beleggen.

Veel mensen hebben schrik van de aandelenmarkt. Nochtans speelt de aandelenmarkt een cruciale rol in de opbouw van rijkdom. De basis naar een financieel rijk leven is nog steeds … beginnen beleggen.

Beginnen beleggen en blijven volhouden in goede en slechte tijden is de eenvoudigste manier om rijk te worden, maar toch doet bijna niemand het. Het maakt zelfs niet uit hoe hoog je rendement is. Wie niet belegt, verdient geen geld. Alles begint bij sparen en beleggen.

Wie €500 per maand kan sparen en beleggen aan een conservatief rendement van 6% per jaar, heeft na 10 jaar €100.000, na 20 jaar zelfs meer dan €250.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

Run op kluisjes in Duitsland

Kluisjes zijn in Duitsland bijna niet aan te slepen, want door de extreem lage rente en de dreiging van negatieve rente zien steeds minder spaarders reden om geld op een spaarrekening te laten staan. In plaats daarvan halen ze hun geld van de bank en stoppen ze dat thuis in een kluisje.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs