Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 7036 tot 7040
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 27 april 2016

DNB mag pensioenfondsen uit goud jagen

Pensioenfondsen die overwegen in goud te beleggen zijn gewaarschuwd, want het college van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft deze week bepaald dat de Nederlandsche Bank toch geen schadevergoeding van €4,8 miljoen hoeft te betalen aan het Pensioenfonds Vereenigde Glasfabrieken.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 26 april 2016

Russische bank gaat 100 ton goud per jaar aan China leveren

VTB Bank, de tweede grootste bank van Rusland, gaat op jaarbasis 80 tot 100 ton goud aan China leveren. Dat maakte de bank dinsdag bekend, na de eerste levering van de goudbaren. Daarmee is het de eerste Russische bank die rechtstreeks en op structurele basis fysiek goud gaat leveren aan China.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 26 april 2016

Goudreserves Rusland stijgen verder

Rusland heeft flink meer god gekocht in 2016 dan in 2015. In totaal kochten de Russen....

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 26 april 2016

Goud onder de straten van Londen

Onder de straten van Londen ligt voor omgerekend €200 miljard aan goud opgeslagen, verspreid over een netwerk van acht verschillende goudkluizen met een totale oppervlakte van meer dan 28.000 vierkante meter.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 26 april 2016

Allerduurste elektrische kilometers in de geschiedenis, ooit in de wereld

Dankzij het subsidiƫren van hybride auto's zijn in Nederland de allerduurste elektrische kilometers in de geschiedenis gereden, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

De plug-in hybride is de populairste elektrische auto, meldt het CBS. Het bezit ervan verdubbelde in het afgelopen jaar. Deze auto's werden flink gesubsidieerd om milieuredenen, maar daar kwam kritiek op omdat veel hybriderijders in de praktijk vooral op benzine rijden. Inmiddels wordt de subsidie geleidelijk afgeschaft.