EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7081 tot 7085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

Iran niet van plan olieproductie te bevriezen

Iran is niet bereid zijn olieproductie te bevriezen op het huidige niveau en doet ook niet mee aan een overeenkomst over de productie bij de gesprekken tussen grote olieproducenten in Algerije deze week. 

Dat heeft de Iraanse olieminister Bijan Zanganeh dinsdag gezegd tegen persbureau Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

Negatieve vooruitzichten op oliemarkt

Vorige week was er sprake van een mogelijke overeenkomst tussen verschillende OPEC-leden om de olieproductie in te perken. Nigeria en Iran lieten echter deze week verstaan dat ze niet van plan zijn hun productie de komende maanden terug te schroeven. De olieprijs zakte dinsdag verder weg als reactie op de tegenvallende berichtgeving.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

Amerikaanse verkiezingen belangrijk? Deze grafiek verklaart het

Langzaamaan komt de eindstrijd tussen Clinton en Trump in zicht. Beide presidentskandidaten doen er op dit moment alles aan om zoveel mogelijk zieltjes voor zich te winnen, en ook de beleggers moeten deze Amerikaanse verkiezingen hoog op hun agenda hebben staan. Het kan er deze keer namelijk heet aan toe gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

Hoe substantieel Trumps zwakheden ook mogen zijn, hij scoorde wel degelijk punten

Het meest geanticipeerde debat ooit in de Amerikaanse politiek eindigde maandag zoals het begon: met twee kandidaten die zulke diametraal tegengestelde boodschappen verkondigden dat het vaak leek alsof ze het over verschillende landen hadden, schrijft de Miami Herald.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

7 dingen die je vindt in het kantoor van Warren Buffett

Wanneer je in het hoofdkwartier van Berkshire Hathaway op zoek gaat naar het kantoor van de CEO zou je denken dat het bedrijf een eenvoudige, middelmatige onderneming is. Maar het kantoor behoort toe aan een uitzonderlijke belegger, miljardair Warren Buffett.

In dit kantoor werkt het Orakel van Omaha al 50 jaar. Doorheen de tijd verzamelde hij enkele items die wat inzichten verschaffen aan de persoon en de belegger Warren Buffett.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs