Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 7086 tot 7090
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 mei 2016

5 dingen over geld die je MOET weten wanneer je nog jong bent

Een euro is het begin van 1 miljoen, het is een oud gezegde waar veel waarheid inzit. Als je later veel geld wilt hebben, moet je zo vroeg mogelijk beginnen met je geld op een juiste manier te beheren. Enkele simpele regels kunnen ook van jou een echte groot-geld-bezitter maken.

Jongeren zijn vaak niet echt bezig met hun geld beheren, althans zo lijkt dat toch. Maar daar kunnen veel mensen zich in vergissen, de populariteit van onze Facebookpagina is daar het beste voorbeeld van. Jongeren hebben het voordeel dat er ontzettend veel informatie beschikbaar is waardoor ze veel beter geïnformeerd zijn.

Dus knoop onderstaande 5 regels maar goed in je oren, je geld zal je ooit heel dankbaar zijn.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 16 mei 2016

Column Kees de Kort | Zo blijft het niet duren

BNR-macro-econoom Kees de Kort is voor zijn doen behoorlijk positief gestemd over de groeicijfers van Nederland en de eurozone. Er is wel een 'maar'.

De economie van de eurozone is in het eerste kwartaal van dit jaar met 0,5 procent gegroeid in vergelijking met een kwartaal eerder, meldt het Europese statistiekbureau Eurostat op basis van een nieuwe schatting. Voor Nederland meldde het CBS over het eerste kwartaal eenzelfde groeipercentage.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 16 mei 2016

Documentaire: Brexit

In de aanloop naar het referendum over de Brexit is er een nieuwe documentaire verschenen, waarin de vraag gesteld wordt of het niet beter is dat het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat. De documentaire schetst een beeld van de Europese Unie als een zeer bureaucratisch en weinig democratisch geheel.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 16 mei 2016

China wil helft aardgas Iran kopen

China wil de helft van al het aardgas kopen dat Iran de komende jaren gaat exporteren, zo meldt The Iran Project. Dat is het resultaat van een bijeenkomst tussen het Chinese ministerie voor energie en het Iraanse ministerie van internationale zaken en handel. China heeft belangstelling voor aardgas uit Iran, omdat de winning van aardgas in eigen land veel moeilijker en kostbaarder is.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 16 mei 2016

Negatieve rente maakt lenen duurder

De introductie van een negatieve rente is de zoveelste poging van centrale banken om de economische groei aan te jagen, maar het wordt met de dag duidelijker dat het beleid vooral veel negatieve effecten met zich meebrengt. Wist u dat de rente op een lening of hypotheek in Zwitserland juist gestegen is sinds de introductie van negatieve rente?