Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 7096 tot 7100
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Er wordt weer meer geïnvesteerd in China

De afgelopen maanden is de angst over een mogelijke Chinese groeivertraging flink toegenomen. Steeds meer economen beginnen zich zorgen te maken over de haperende economie in China. Daarnaast zal China de komende jaren te maken gaan krijgen met een enorm groot demografisch probleem. De vergrijzing zal namelijk ook in China gaan toeslaan en de grote vraag is natuurlijk hoe de Chinese economie deze vergrijzing gaat opvangen.

Toch zijn er de afgelopen weken wat optimistische macrocijfers verschenen uit China. De Chinese export is de afgelopen maand flink gestegen en ook de Chinese consument lijkt weer wat positiever tegen de toekomst aan te kijken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 april 2016

Dit miljonairskoppel verdient bakken geld … en ieder om beurt

Kevin en Maggie Callahan zijn aan elkaar verbonden, in de echt en in succes. Kevin verkocht zijn startup voor $150 miljoen en daarna was het de beurt aan Maggie. Haar bedrijf genereerde vorig jaar meer dan $1 miljoen omzet.

Partners in het leven, partners in business en miljoenen op de bankrekening. Dit zijn de 5 lessen die de Callahans trokken uit hun succes.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Column Kees de Kort | Mooie woorden, maar niemand doet wat

Landen zijn het massaal eens dat er een beter economisch beleid nodig is. Maar uiteindelijk laten politici het toch weer over aan de monetaire autoriteiten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Primeur: Afro-Amerikaanse vrouw prijkt op dollarbiljet

De Amerikaanse schatkist komt met een primeur: voor het eerst in de moderne geschiedenis zal op een Amerikaans dollarbiljet een vrouw prijken. Het gaat om de zwarte Harriet Tubnam, zo is woensdag bekendgemaakt. Het bewust biljet heeft een waarde van 20 dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Deze 2 grafieken geven de zilverprijs nog meer vleugels

Terwijl de meeste ogen onder de belegger gericht zijn op olie of goud, is het zilver dat het mooie weer maakt. De zilverprijs staat na de forse opwaartse beweging van gisteren meer dan 20% in het groen dit jaar… en het vuurwerk is nog niet voorbij.