EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 711 tot 715
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

BIS: ‘Effect kwantitatieve verruiming zo goed al uitgewerkt’

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS). Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de economie, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Goldman Sachs start in juni met bitcoinhandel

Tegen juni 2018 jaar zal de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs een handelsplatform voor cryptovaluta hebben opgestart. Dat hebben een aantal bronnen tegenover het persbureau Bloomberg gezegd.

Op dit ogenblik zou de bank in New York een team specialisten terzake samenstellen. Ook zou worden bekeken welke specifieke elementen en eventuele problemen bij de handel zouden kunnen zijn gemoeid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Ron Paul: “Economische boom met geleend geld kan de VS doen uiteenvallen als de URSS”

Ron Paul, een voormalig Republikeins congreslid, denkt dat de economische boom die nu al een jaar aanhoudt ‘een illusie is’ en dat de schuldenberg, de inflatie en de ongelijkheid de Verenigde Staten in een situatie kunnen storten zoals dat in 1989 gebeurde in de Sovjet-Unie. Paul was in 2008 en 2012 kandidaat voor de Republikeinse presidentsnominatie en kwam in 1998 als presidentskandidaat op voor de Libertarische Partij.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Azië in de greep van de bitcoinmanie

In Azië kan een opmerkelijke interesse in cryptomunten zoals de bitcoin worden opgemerkt. Ook pogingen van de autoriteiten om het fenomeen in te dijken, lijken de belangstelling alleen maar te hebben aangewakkerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Wonder boven wonder… Het gaat goed met de Griekse economie

De economie van Griekenland toont duidelijke tekenen van herstel, maar nog lang niet iedereen voelt de voordelen van de heropleving. Vooral de kleinere ondernemingen blijven worstelen met de hoge fiscale lasten en de beperkte consumentenbudgetten, waardoor hun winsten en omzetten onder druk blijven staan.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs