EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7111 tot 7115
Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

Negatieve rente voor 12 biljoen aan schuldpapier

De hoeveelheid staatsobligaties met een negatieve rente is door de Brexit alleen maar verder toegenomen. Volgens de laatste cijfers van Fitch circuleert er op dit moment $11,7 biljoen aan staatsobligaties. Beleggers zoeken naar een veilige haven en zijn bereid een negatief rendement te accepteren, omdat overheden als de meest betrouwbare tegenpartij worden gezien.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

Beurzen herstellen van Brexit paniek

De aandelenmarkten krabbelen weer op na de Brexit paniek van begin deze week. Afgelopen vrijdag gingen de beurzen wereldwijd nog hard onderuit en ook na het weekend hield de negatieve stemming aan, maar de laatste twee dagen schieten de aandelenkoersen weer omhoog. Is het blind optimisme van beleggers of was de paniek omtrent de Brexit overdreven?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

Was de daling van vrijdag zeldzaam?

De wereldwijde indices vlogen afgelopen vrijdag in een rap tempo naar beneden toen bekend werd dat het merendeel van de Britten uit de Europese Unie wil stappen. Tot op de dag van vandaag zijn de gevolgen van deze veelbesproken beslissing nog goed waarneembaar. Zo gaan de financiële markten gebukt onder hoge volatiliteit en voornamelijk de bankaandelen worden hard afgestraft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

5 dagelijkse 5-minuten gewoontes die je rijk kunnen maken

Dagelijkse gewoontes bepalen hoe succesvol jij kan worden. Dit zijn de woorden van Thomas C. Corley die 5 jaar lang de dagelijkse gewoontes van 177 self-made miljonairs bestudeerde. En succesvol worden is rijk worden. Je dagelijkse gewoontes kunnen je weerhouden om rijk te worden of ze kunnen er net voor zorgen dat jij miljonair wordt.

De dagelijkse gewoontes moeten zelfs niet veel tijd in beslag nemen. We sommen er 5 op die slechts 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Je kan dus met een half uur per dag al voldoende bereiken om rijk te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

Overheid draait voor het eerst sinds 2008 twee kwartalen met overschot

Voor het eerst sinds de financiële crisis in 2008 heeft de overheid voor twee kwartalen op rij een overschot op de begroting geboekt. 

Voor het eerst sinds de financiële crisis in 2008 heeft de overheid voor twee kwartalen op rij een overschot op de begroting geboekt. 

In het eerste kwartaal van dit jaar kwam het overheidssaldo uit op 0,8 miljard euro.

In de laatste drie maanden van vorig jaar werd een positief saldo van 1,4 miljard euro geboekt, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs