EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7141 tot 7145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 25 september 2016

Ook Israël bouwt zijn muur, zij het ondergronds

In Israël is het leger begonnen met de bouw van een ondergrondse muur langs de grens met Gaza. Die komt onder reeds bestaande muren en afspanningen. De muur wordt zestig kilometer lang en komt tot tientallen meters onder de grond. De Joodse staat wil zo verhinderen dat de islamitische verzetsbeweging Hamas Israël kan binnendringen via tunnels die onder de grens door lopen. Hamas is sinds 2007 in Gaza aan de macht, maar wordt door onder meer de Europese Unie,Verenigde Staten, Japan, Jordanië, Australië, Canada en Israël beschouwd als een terroristische organisatie. Het Europese Hof van Justitie vindt die status ongepast.

Tijdens de oorlog van 2014 had Hamas van deze techniek gebruik gemaakt om Israël binnen te dringen, waarna de Israëlische premier Nethanyahu werd verweten onvoldoende te doen om de dreiging het hoofd te bieden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 24 september 2016

Goudprijs naar $1900 per oz

De goudprijs zal eind van dit jaar stijgen naar $1900 volgens..........

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 24 september 2016

'Ontslagronde bij ING België: 8500 banen zullen verdwijnen

Bij de Belgische tak van ING verdwijnen waarschijnlijk banen. 

Bij de Belgische tak van ING verdwijnen waarschijnlijk banen. 

Volgens de krant wordt de sanering op maandag 3 oktober aangekondigd, wanneer ING België de vakbonden heeft uitgenodigd voor een ''bijzondere ondernemingsraad´'.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 september 2016

Herstructurering op til bij ING, vrees voor massaal jobverlies

ING België heeft de vakbonden uitgenodigd voor een bijzondere ondernemingsraad op maandag 3 oktober. Op de agenda van de ochtendlijke vergadering staat één punt: "de actualisering van ons businessplan", vernam L'Echo. Die formulering laat er intern geen twijfels over bestaan: er is zeker en vast een herstructurering op til bij de bank, schrijft ook De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 24 september 2016

Kredietbeoordelaar Moody's verlaagt kredietwaardigheid Turkije

Kredietbeoordelaar Moody’s heeft de kredietwaardigheid van Turkije verlaagd naar de junkstatus. Het oordeel is een gevolg van de mislukte coup van 15 juli door een deel van de strijdkrachten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs