EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 716 tot 720
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Kodak springt op de cryptokar; aandeel verdriedubbelt in waarde

Het aandeel Kodak verdriedubbelde deze week in waarde nadat het bedrijf aankondigde een eigen cryptomunt te gaan uitgeven. De Kodakcoin moet een onderdeel worden van een breder platform dat beeldrechten wil gaan managen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

"Mining van bitcoins in China verbruikt evenveel stroom als 3,4 miljoen westerse huishoudens bij elkaar"

Het minen van bitcoins in China is zo lucratief dat het zelfs winstgevend blijft als de cryptomunt de helft van zijn waarde zou verliezen. Het punt waarop miners break-even draaien is volgens analisten 6.925 dollar, terwijl de virtuele munt momenteel voor meer dan 14.000 dollar wordt verhandeld. De miners verbruiken wel veel stroom.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

China bekijkt stopzetting aankoop Amerikaans schuldpapier

China bekijkt of het de aankoop van Amerikaans staatspapier stopzet of op zijn minst reduceert. Dat meldt het persagentschap Bloomberg op basis van bronnen binnen de Chinese regering. Officials in Beijing hebben de vermindering na een onderzoek van de buitenlandse valuta-activa van het land geadviseerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Zuid-Korea wil bitcoin in de ban doen

In Zuid-Korea werkt de regering aan een wet om de handel in virtuele munten als de bitcoin in de ban te doen. Dat heeft de minister van Justitie van het Aziatische land gezegd. Zijn opmerking zorgde meteen voor grote onrust op handelsplatformen en de koers van de bitcoin zakte flink in.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 januari 2018

Fitch dreigt met afwaardering Verenigde Staten

Kredietbeoordelaar Fitch dreigt de kredietstatus van de Verenigde Staten te verlagen, indien de regering er de komende maanden niet in slaagt het schuldenplatform te verhogen. Naar verwachting zal de Amerikaanse regering eind maart of begin april door alle opties heen raken om geld beschikbaar te maken, wat betekent dat het wettelijke maximum voor de staatsschuld voor die tijd verhoogd moet worden.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs