Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 716 tot 720
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

China nodigt vijf extra landen uit voor BRICS-overleg

China heeft dit jaar als organisator vijf extra landen uitgenodigd voor de jaarlijkse bijeenkomt van BRICS-landen, zo meldt persbureau TASS. Naast de vaste groep van Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika zullen dit jaar ook Guinee, Mexico, Thailand, Tadzjikistan en Egypte bij het topoverleg aanwezig zijn.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

National Defense Magazine: VS en EU houden rekening met beperkte kernoorlog in Europa

Amerikaanse senatoren willen dat Trump nieuwe raketten ontwikkelt, en op termijn het INF verdrag met Rusland opzegt – 20 vernieuwde B61 bommen naar Nederland

Een F-15 gooide vandaag in Nevada een gemoderniseerde B61-12 bom af.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Ook Macron noemt Venezuela nu ‘een dictatuur’

In een toespraak voor de Franse ambassadeurs die zich voor de gelegenheid in Parijs hadden verzameld, heeft de Franse president Emmanuel Macron Venezuela ‘een dictatuur’ genoemd. Hij voegde er aan toe dat vele Fransen niet begrijpen waarom sommige politici het zo moeilijk hebben om die term te gebruiken om het regime van Nicolas Maduro te omschrijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Verliest Amerikaanse dollar langzaam zijn status als primaire wereldmunt?

De Amerikaanse dollar is sinds de tweede wereldoorlog de wereldmunt bij uitstek voor beleggers en wordt dan ook aanzien als een veilige haven in tijden van onrust. Hier wordt dan ook handig gebruik van gemaakt door de Amerikaanse overheid om op deze manier goedkoop aan financiële middelen te geraken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Slaagt olie er toch in om binnenkort opnieuw te stijgen?

Olie, het zwarte goud van weleer, slaagt er op dit moment niet in om door de grens van de 50 USD per vat te geraken. Ook de komende tijd zal dit zo blijven al blijven er echter twee belangrijke kanshebbers over welke ervoor kunnen zorgen dat de olieprijzen toch door deze grens kunnen breken.