EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7151 tot 7155
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

Duitsland krijgt voor het eerst geld toe op tienjarige obligatie

De Duitse overheid krijgt voor het eerst geld toe op een tienjarige staatsobligatie. Woensdag haalde de Duitse regering een bedrag van 4 miljard euro op. Investeerders behalen een negatief rendement op de lening van 0,05 procent.

Sommige Europese landen kunnen al langer ontzettend goedkoop geld lenen op de financiële markten. De Europese Centrale Bank koopt al ruim een jaar enorme hoeveelheden leningen op in de financiële markten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

Het mysterie achter de nieuwe records is opgelost

Het lijkt een bizar moment om nieuwe recordkoersen op de tabellen te zetten. Ondanks de dalende winstcijfers en het grote geld dat ervoor kiest om de aandelenmarkt de rug toe te keren, stijgen de Amerikaanse indices naar nieuwe hoogtes. Matt King van CitiGroup onthult het mysterie.

Al 17 weken op rij vloeit er meer geld uit beleggingsfondsen dan in. De uitstroom in de eerste jaarhelft is de grootste ooit en toch klokte de S&P 500 en de Dow Jones af op een nieuw record. Voor de Nasdaq is dat ook niet meer veraf.

Er moet dus een geheime koper zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

Olieproductie in Midden-Oosten op recordniveau

De olieproductie van de landen in het Midden-Oosten ligt op een recordniveau, maar in de Verenigde Staten gaat de productie omlaag. 

De olieproductie van de landen in het Midden-Oosten ligt op een recordniveau, maar in de Verenigde Staten gaat de productie omlaag. 

De productie in het Midden-Oosten lag in juni voor de derde maand op rij op meer dan 31 miljoen vaten (van 159 liter) per dag, meldt het Internationaal Energie Agentschap (IEA) woensdag. 

In Saudi-Arabië bereikte de productie vorige maand bijna een recordniveau van 10,55 miljoen vaten, terwijl Iran meer blijft oppompen sinds het wegvallen van de sancties tegen het land.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

Chinese export en import nemen opnieuw af

De export van China is in juni verder gedaald en ook de import ging omlaag. Dat liet de Chinese douane woensdag weten.

De Chinese export gemeten in dollars zakte met 4,8 procent in vergelijking met een jaar eerder. In mei nam de uitvoer van de tweede economie van de wereld met 4,1 procent af. De invoer daalde met 8,4 procent in juni, na een afname met 0,4 procent in de voorgaande maand.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

5 ochtendrituelen waar je blij en productief van wordt

Je doen en laten bij het ochtendgloren bepaalt in grote mate hoe positief je de rest van de (werk)dag beleeft. We helpen je op weg naar meer energie en productiviteit met deze vijf ochtendgewoontes.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs