EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7151 tot 7155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 september 2016

Wat gebeurt er als Trump aan de macht komt?

De beleggers lijken nog niet bepaald bezig te zijn met de naderende Amerikaanse verkiezingen, want de beurskoersen weten nog steeds de stijgende trend vast te houden. Toch kan het maar zo zijn dat Donald Trump de overwinning uiteindelijk naar zich toe weet te trekken. Wat voor effect zou dit gaan hebben op de beurskoersen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 september 2016

Clinton: ‘Trump moet niet proberen economie omhoog of omlaag te praten’

,,Je moet geen kritiek leveren op activiteiten van de Fed als je in de race bent naar het Witte Huis of daar zit als president”, zei de Democratische kandidate dinsdag tegen journalisten die meereisden in haar campagnevliegtuig. ,,Woorden hebben gevolgen. Woorden brengen de markt in beweging. Woorden kunnen verkeerd worden begrepen.”

creëerde ‘valse economie’: Trump beschuldigde de centrale bank er maandag van de rente laag te houden om Barack Obama ter wille te zijn. Hij ventileerde de mening dat de Fed door dat besluit een ,,valse economie” heeft gecreëerd. ,,Ze houden de tarieven laag opdat al het andere niet naar beneden gaat. Nu zitten we met een onechte economie”, aldus de vastgoedmagnaat uit New York, die aandrong op een renteverhoging nog deze maand.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

Overlegorgaan Saoedi-Arabie en Rusland voor stabilisatie oliemarkt

(ABM FN-Dow Jones) Saoedi-Arabië en Rusland gaan samenwerken om de oliemarkt te stabiliseren. Dit maakten de ministers van Energie van beide landen maandag bekend aan de zijlijn van de G-20 top in China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

De elite en haar desastreuze werktuigen met als doel uw vermogen te vernietigen

Jim Rickards zet op ‘The Crux’ zijn bevindingen uiteen over de globale vernietiging van welvaart. Dat lijkt in ieder geval het plan van het IMF, de G20, overheden, de Verenigde Naties, de centrale banken – laten we ze ‘de elite’ noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 september 2016

Welkom in de beste maand voor de goudprijs!

De goudprijs lijkt in rustig vaarwater terecht te zijn gekomen. De goudstieren lijken even een adempauze te nemen na de stijging van meer dan 30%. Maar, als we het verleden mogen geloven dan kunnen die stieren snel weer in actie gaan komen. Het verleden voorspelt immers voor deze maand iets heel moois voor de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs