Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 7161 tot 7165
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Deze 17-jarige ondernemer verdient €25.000 per maand

De meeste tieners kiezen ervoor hun tijd te spenderen voor hun Playstation, tv kijken of wat rondhangen met hun vrienden. Hiervoor gaan ze graag langs bij de geldautomaat genaamd mama en papa of ze nemen een slecht betaalde job bij de bakker of McDonald’s. Maar Temper Thompson pakte het anders aan.

Thompson vroeg geen geld aan zijn ouders en wou ook geen frieten bakken. Hij kroop achter zijn computer en begon een online marketing netwerk. Zijn doel was om $100 per maand te verdienen. Nu publiceert hij cursussen die hem maandelijks $30.000 of zo’n €25.000 opbrengen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Negatieve recordrente op vijfjarig Belgisch staatspapier

De schatkist heeft vandaag bij vier veilingen in totaal net geen 3,5 miljard euro opgehaald. Bij de obligaties met een looptijd van 5 jaar leent België aan een negatieve rente die nooit eerder zo laag lag. Voor die schijf staatspapier betaalt de geldschieter dus om geld te onlenen aan ons land.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 18 april 2016

Saoedi-Arabie dreigt met economische sancties tegen VS

Saoedi-Arabië heeft het Amerikaanse Congres en president Obama gewaarschuwd dat ze honderden miljarden aan bezittingen in de Verenigde Staten zal verkopen, indien een omstreden wet wordt aangenomen waarmee Saoedi-Arabië aanspraken gesteld kan worden voor betrokkenheid bij de aanslagen op het World Trade Center op 11 september 2001.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 april 2016

Zo versla je de goudmarkt

De stemming op de beurs is weer opperbest, na opnieuw een weekwinst van 2%. Steeds meer waarnemers kijken weer omhoog voor aandelen, nu her en der indices flirten met hun technische weerstanden. Voeg dit gegeven samen met een heropleving van de exportcijfers in China, en je hebt een goede mix voor hernieuwd optimisme.

Maar wij zijn voorlopig nog niet overtuigd. Dit hebben we al eens eerder gezien. We kunnen ons de aanloop van de beurscrash in 2008 nog levendig herinneren.

We zaten in die periode dagelijks gekluisterd aan ons beursscherm. Terwijl de markten in de eerste helft van 2008 iedere belegger op sleeptouw probeerde te nemen, volgde in het najaar voor de meeste beleggers het genadeschot.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 18 april 2016

Ook IS kampt met lage olieprijzen en 5 andere dingen die je moet weten

De olieprijs maakte maandagochtend weer een snoekduik, vanwege de mislukte olietop in Doha. Ook Islamitische Staat zal balen dat de top op een zeperd uitliep, want zij kampen flink met lage olieprijzen. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.