EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7211 tot 7215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 augustus 2016

Tot 5.500 jobs op de tocht bij AB InBev na fusie SABMiller

AB InBev verwacht een mogelijke jobafbouw van drie procent van de totale werkgelegenheid na de fusie met SABMiller. Dat staat in documenten die zijn vrijgegeven over de fusie. Volgens Bloomberg zouden mogelijk tot 5.500 jobs getroffen worden door de jobreductie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 26 augustus 2016

Finnen testen maandelijks basisinkomen van 560 euro uit

De Finse regering wil in 2017 starten met het testen van basisinkomens voor haar inwoners. Het bedrag is uiteindelijk vastgelegd op 560 euro per maand, zo maakte het Finse ministerie voor Sociale Zaken vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 25 augustus 2016

Bank of Japan begint mogelijk met helikoptergeld

We zien het tegenwoordig overal ter wereld, centrale banken experimenteren met allerlei maatregelen om de economische groei terug aan te zwengelen. Volgens Mark Mobius, fondsmanager bij Templeton Emerging Market Group, start Japan binnenkort wellicht als eerste met helikoptergeld door de bevolking letterlijk geld te geven in de hoop dat ze het uitgeven en de economie een ‘boost’ geven.

De term ‘helikoptergeld’ bestaat al een tijdje maar werd pas echt ‘bekend’ door de verwijzing ernaar tijdens een toespraak van voormalig Fed-bestuurder Ben Bernanke in 2002. In 1969 werd het al eens geïntroduceerd door de Amerikaanse econoom Milton Friedman maar toen leek de wereld er nog niet klaar voor te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 augustus 2016

Lessen trekken

Toen de edelmetaalsector op zijn gat lag, was GoudPortal één van de weinigen die bleef adviseren om te kopen.

Toen de edelmetaalsector op zijn gat lag, was GoudPortal één van de weinigen die bleef adviseren om te kopen.

Hoe lager de koersen, hoe meer je koopt. Een strategie die van 2016 mijn beste jaar ooit maakte. Weinigen wilden ervan weten. “Koop nooit een vallend mes”, kreeg ik te horen. “We kopen wel als de bodem er effectief is”. Awel, de bodem IS er. Maar ze bezitten nog steeds geen goud, zilver of mijnaandelen. Ze werden simpelweg in snelheid gepakt. De koersen spoten omhoog en ze durfden gewoon niet te kopen. Dat gingen ze wel doen als de koersen zouden corrigeren. We zijn een maand of 7 verder en we hebben eigenlijk al die tijd geen correctie van betekenis gehad. Enkel degenen die bereid waren om te kopen bij dalende koersen, profiteerden van deze monsterlijke rally. Wie daar lessen uit wil trekken, kan deze nu meteen in de praktijk brengen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 augustus 2016

‘Duitsers willen wapens en soldaten weg uit Turkije’

Duitsland is op zoek naar alternatieve locaties om zijn soldaten en wapens weg te halen uit de Turkse luchtmachtbasis van Incirlik. Dat zegt het Duitse parlementslid Rainer Arnold, die SPD-woordvoerder voor Defensie is, in het magazine Der Spiegel.

De Duitsers hebben zes gevechtsvliegtuigen en 240 soldaten in Incirlik gestationeerd. Die jets worden op dit moment ingezet in de luchtaanvallen tegen de Islamitische Staat.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs