EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7221 tot 7225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 13 augustus 2016

Zo haal je, ondanks het gesnoei, toch het meeste uit jouw pensioen

Sinds 1 januari 2016 is de 'vaste' rentevoet van de rendementsgarantie van de groepsverzekering vervangen door een flexibele rentevoet. Gevolg: je verliest mogelijks een deel van je aanvullend pensioen. Veerle Michiels, senior juridisch adviseur bij SD Worx, geeft tips om de impact te beperken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 13 augustus 2016

Midden-Oosten en Afrika blijven één grote werkloosheidsval

Torenhoge werkloosheid in Afrika en het Midden-Oosten blijft een belangrijke drijvende kracht voor oorlogen, terrorisme en vluchtelingenstromen, staat te lezen in een nieuw rapport van het Berlijnse Instituut voor Bevolking en Ontwikkeling. Indien ondernemerschap in die regio’s niet wordt aangemoedigd en er geen vooruitgang gemaakt wordt op vlak van onderwijs en vrouwenrechten, zal de crisis de komende jaren enkel groter zal worden, luidt de waarschuwing van de onderzoekers.

Als het niet lukt om het economische tij in het Midden-Oosten en Afrika te keren dan zal de vluchtelingenstroom groter worden, waarschuwt het instituut. “Die toename verhoogt ook het risico op terroristische aanvallen en op een verplaatsing van de regionale conflicten naar Europa,” zo staat er in het rapport.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 13 augustus 2016

Nederland opnieuw een netto-importeur van aardgas

In mei 2016 exporteerde Nederland, volgens de cijfers van de JODI Gas World database, 3634 miljoen m³ aardgas: 500 miljoen m³ meer dan in mei 2015.

In mei 2016 exporteerde Nederland, volgens de cijfers van de JODI Gas World database, 3634 miljoen m³ aardgas: 500 miljoen m³ meer dan in mei 2015.

Maar in mei 2016 importeerde Nederland 3809 miljoen m³ gas en dat was ruim 400 miljoen m³ meer dan vorig jaar. Hieronder zie je de maandelijkse hoeveelheid geïmporteerd aardgas over de laatste 5 jaar. De donkere doorgetrokken lijn geeft het voortschrijdend gemiddelde over 12 maanden weer.

De aardgasimport was in mei 2016, net als vorig jaar groter dan de export. In mei 2016 bedroeg de netto-import van aardgas 179 miljoen m³.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: zaterdag 13 augustus 2016

Deze 25-jarige vrijgezel is opeens miljardair en vastgoedmagnaat

Hugh Grosvenor was tot dinsdag account manager bij een bedrijf dat koffieprut omzet in briobrandstof. Maar toen overleed plotseling zijn 64-jarige vader, de Hertog van Westminster.

Hugh erft nu het fortuin van zijn vader. De Sunday Times schat dat op zo’n 9,35 miljard pond, een slordige 10,8 miljard euro. Het maakt Hugh de rijkste Engelse twintiger.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 augustus 2016

Bank of England’s QE faade al op de 2e dag

Om de economie van Groot-Brittannië te beschermen, trok de Bank of England begin deze maand een blik nieuwe monetaire maatregelen open. Een daarvan was de terugkeer van QE, het opkopen van obligaties met geld dat uit het niets wordt gecreëerd. Maar op de 2e dag liep het daar al fout. We gaan het niet te technisch maken, maar het komt in feite neer op dit:

We gaan het niet te technisch maken, maar het komt in feite neer op dit: Voor het eerst sinds 2012 was de Britse centrale bank bereidt om obligaties te kopen van iedereen die ze kwijt wil aan de prijs die ze ervoor willen hebben. Op de eerste dag waren er 3,63 meer verkopers dan het aantal obligaties dat de BOE wou kopen. Maar op de 2e dag liep het verkeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs