Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 7221 tot 7225
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 juni 2016

10 jobs waar je 'rijk' en gelukkig van wordt

Meer dan behoorlijk verdienen en ook gelukkig zijn in je job? Dat kan toch niet? Enquêtes wijzen uit van wel. Hier zijn 10 jobs waarmee je goed je boterham verdient en waar je volgens onderzoek ook veel arbeidsvreugde uithaalt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 7 juni 2016

Ze is extreem voorzichtig, maar Fed-baas Janet Yellen hint weer op verhoging van de rente

Zonder een tijdsindicatie te geven en zonder echt in details te treden heeft Fed-preses Janet Yellen de deur voor een verdere renteverhoging in de VS verder geopend.

De voorzitter van de koepel van centrale banken gaf maandag in een toespraak aan dat positieve economische ontwikkelingen zullen opwegen tegen negatieve ontwikkelingen. Wel werd het zwakke banenrapport van vrijdag als een punt van zorg bestempeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 juni 2016

Peilingen VK voorspellen niet veel goeds!

Op donderdag 23 juni trekken de Britten naar de stembus. Niet om een nieuw parlement te kiezen of nieuwe lokale besturen maar die dag staat het befaamde Britse referendum rond het lidmaatschap van de EU op het programma.

Het Verenigd Koninkrijk heeft altijd al moeite gehad met de bemoeienissen vanuit Brussel. Ze konden al heel wat uitzonderingen bekomen op EU-regels, zo mogen zij bijvoorbeeld hun munt, de pond, behouden, maar een grote beweging vraagt om een brexit, een ‘exit’ uit de Unie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 juni 2016

7 redenen om een buitenlandse bankrekening te openen

Je kan je misschien afvragen waarvoor je een buitenlandse bankrekening nodig hebt. Het antwoord is zo simpel als de vraag: een heleboel voordelen, vooral als er een nieuwe globale crisis uitbreekt.

Dit zijn 7 redenen waarom je beter ook een bankrekening in het buitenland hebt:

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 7 juni 2016

Noorwegen bant diesel en benzinewagens vanaf 2025. Of toch niet?

In Noorwegen heeft een politieke meerderheid een akkoord over een plan om de verkoop van auto’s met een brandstofmotor – zowel diesel als benzine – tegen het midden van volgend decennium te verbieden. Dat hebben een aantal bronnen tegen de Noorse zakenkrant Dagens Naeringsliv gezegd.

Het bestaan van het plan is inmiddels bevestigd door de woordvoerders van een aantal linkse partijen. Vertegenwoordigers van de rechts-conservatieve Vooruitgangspartij hebben echter ontkend dat al een definitieve overeenkomst is gesloten.