Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 7231 tot 7235
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 5 juni 2016

Dit zijn de 7 geheimen om voor je 40-ste rijk te worden

Wie wil er nu voor zijn veertigste niet rijk zijn? Vaak blijft het bij dromen en voor het je weet ben je de 40 gepasseerd. De oplossing is simpel: kom ruim voor die tijd in actie en investeer je geld slim! Deze zeven tips helpen je verder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 5 juni 2016

Zweedse centrale bank waarschuwt voor een bubble

De Zweedse centrale bank heeft de afgelopen maanden een agressief monetair beleid gevoerd die er voor moest gaan zorgen dat de Zweedse economie weer op volle toeren zou gaan draaien. Dankzij Zweden kregen we zelfs een inkijkje in hoe negatieve rente in zijn werk gaat. De enorm lage rentestand in Zweden heeft helaas wel voor een vervelende bijwerking gezorgd.

De Riksbank, Zweedse centrale bank, heeft haar angst uitgesproken over de enorm hard gestegen huizenprijzen. Volgens de Riksbank is er een grote kans dat we op dit moment te maken hebben met een vastgoedzeepbel en deze bubble kan vervelende gevolgen gaan hebben voor de Zweedse economie.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 juni 2016

Welk land doet het meeste goed in de wereld?

Zweden is het land dat de meest positieve bijdrage tot het welzijn van de wereld levert. Dat blijkt uit de Good Country Index van een reeks internationale organisaties, waaronder de Verenigde Naties en de Wereldbank.

Opgemerkt wordt dat Zweden door een ondersteuning van de wereldwijde welvaart, gelijkheid, gezondheid en welzijn Ierland als het meest goede land van de wereld heeft onttroond.

België eindigde op een veertiende plaats, maar rangschikt zich op cultureel vlak als tweede, dankzij een grote export van creatieve goederen. Op gebied van veiligheid en vrede eindigt het land – te wijten aan zijn grote wapenexport – daarentegen pas op een 105de plaats.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 juni 2016

80%

Hoe groot is de kans dat de zilverprijs afgelopen december zijn definitieve bodem heeft bereikt?

Die kans lijkt nu in elk geval toch wel bijzonder groot… 80% dus!?!

Dat zou betekenen dat zilver hier en nu aan het prille begin staat van een nieuwe bull market.

Enkele redenen om dit te ondersteunen zijn:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 juni 2016

Schandaal: deze bank kijkt in kluizen van klanten

We leven in een tijd waarin we steeds minder privacy hebben. Overheden bespionneren onschuldige burgers, banken moeten verdachte transacties van hun klanten melden, het gebruik van cash wordt bemoeilijkt… en ga zo maar door. Nu komt aan het licht dat sommige banken zelfs in de kluizen van klanten kijken.

Klanten van HSBC in Hong Kong ontvingen recent een brief met nieuwe voorwaarden om een kluis te huren.