Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 7231 tot 7235
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

Hoe ik meer dan een miljoen euro verdiende (zonder mijn huis te verlaten)

Het begon toen ze speelgoed van haar drie kinderen online wilde verkopen om met dat geld nieuwe dingen voor haar bengels te kunnen aanschaffen. Rachael White vertelt aan de Britse krant The Telegraph hoe ze een miljoenenbusiness startte aan haar keukentafel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

Goudprijs kan op korte termijn naar $1.340

De goudprijs heeft het moeilijk om de barrière van $1.300 te doorbreken. Toch kan daar op korte termijn verandering in komen. De goudprijs doorbrak al verschillende neerwaartse trendlijnen waarmee de dalende trend van 2011 officieel doorbroken is. Nu is het enkel wachten tot de consolidatie ten einde is.

Op onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat de goudprijs 5 neerwaartse trendlijnen heeft doorbroken. Het is ook belangrijk om zien dat de kleine correcties steeds hebben standgehouden boven $1.200.

Goud dient ook als voorbeeld voor andere grondstoffen en dat zien we duidelijk bij olie en zilver, het gele edelmetaal wees de weg en andere grondstoffen zijn gevolgd. Dit duidt op een definitieve trendbreuk in de mindset van de beleggers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

Wat zou jij doen als je miljonair wordt?

Wat je ook doet, wat je job ook is, een bankrekening vol geld willen we allemaal. Geld maakt niet per se gelukkig, maar het maakt alles wel gemakkelijker. Toch is het niet eenvoudig om grote sommen geld te beheren, kijk maar naar de vele lotto-miljonairs die terug arm worden. Dus, wat zou jij doen als je miljonair werd?

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 5 mei 2016

Rusland: wereld heeft niks te vrezen, maar we zullen onze belangen verdedigen

De buitenwereld heeft in principe niets te vrezen van Rusland, maar de grootmacht kan bedreigingen niet over zijn kant laten gaan en zal zijn belangen dus beschermen. Dat heeft het Kremlin donderdag laten weten als reactie op het NAVO-verhaal dat de geallieerde strijdkrachten versterking behoeven in Europa, met name in Polen en de Baltische landen.

“We hebben bij herhaling gezegd dat een herrijzend Rusland voor niemand een bedreiging vormt”, zei Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov tijdens een persconferentie. “Maar tezelfdertijd kan Rusland geen acties negeren die de nationale belangen kunnen schaden. Die zullen we traditiegetrouw verdedigen, waar nodig.”

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 5 mei 2016

Beurzen Verre Oosten voor zevende dag op rij omlaag

De aandelenmarkten in het Verre Oosten gingen donderdag voor de zevende handelsdag op rij omlaag. Tegenvallende cijfers over de Chinese economie drukten wat op het sentiment. Op de belangrijkste beurs in de regio, die van Tokio, werd net als de voorgaande twee dagen niet gehandeld wegens een feestdag.

Cijfers van die marktonderzoeker Caixin publiceerde, wijzen erop dat de groei van de Chinese industrie in april is afgezwakt. Cijfers over Hongkong lieten nog altijd een scherpe daling van de bedrijvigheid zien in de voormalige Britse kroonkolonie, die sinds 1997 bij China hoort.