EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7231 tot 7235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Deze tips kunnen het begin zijn van uw vermogen

Misschien de makkelijkste en meest effectieve manier om geen geld uit te geven is door geen geld te hebben. Maar daarvoor zit je natuurlijk niet op de website van SlimBeleggen.com. Wellicht wil je (meer) geld overhouden om te kunnen sparen, te investeren en uw vermogen te laten groeien. En dat kan heel moeilijk zijn. Want eens het geld verdiend en in bezit, ben je al snel geneigd dit geld uit te geven, immers beschik je over die bestedingsruimte.

Hier volgt een selectie van enkele tips die we tegen kwamen op het internet die je alvast een stap vooruit zullen helpen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Troonrede 2016: de volledige toespraak van koning Willem-Alexander

Wat had koning Willem-Alexander precies te zeggen bij de troonrede van Prinsjesdag? Volgens de koning staat Nederland er een stuk beter voor dan een aantal jaar geleden. Nederland doet weer mee in de kopgroep van Europa.

De koning sprak uit dat de financiële crisis achter ons ligt. Hij herinnerde eraan dat verworvenheden enkele jaren geleden onder druk stonden. Hij noemde de krimpende economie, het stijgende begrotingstekort en de toenemende werkloosheid. Daarbij daalden de huizenprijzen, dreigde de AOW onbetaalbaar te worden en stegen de zorgkosten rap.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Hoe staat het met Trumps kansen? Kijk naar de Mexicaanse peso!

De Mexicaanse peso is de meest geloofwaardige indicator geworden van de vooruitgang van Republikeins presidentskandidaat Donald Trump in de peilingen. De Mexicaanse munt – de achtste meest verhandelde in de wereld – is sinds begin dit jaar met ruim 17% in waarde gedaald tegenover de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Alliantie Duitsland en Rusland grootste bedreiging voor VS

Een economisch handelsblok waar zowel Duitsland als Rusland toe behoren is de grootste bedreiging voor de hegemonie van de Verenigde Staten. Die conclusie trekt George Friedman, voormalig topman van Stratfor en oprichter van het platform Geopolitical Futures. Een alliantie tussen deze twee landen is volgens hem zo machtig dat de VS er alles aan zal doen om de twee uit elkaar te drijven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Volatiliteit tussen euro en dollar naar dieptepunt

De volatiliteit tussen de euro en de dollar is deze week gezakt naar het laagste niveau in twee jaar tijd. Historisch gezien heeft de euro nu de allerlaagste volatiliteit ten opzichte van de Amerikaanse munt van de tien meest gebruikte handelsmunten uit de G10. De euro en de dollar komen nauwelijks van elkaar los door het uitblijven van grote veranderingen in het monetaire beleid aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs