EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7246 tot 7250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 augustus 2016

Soros op oorlogspad aldus vrijgegeven cijfers, 1 miljard dollar short op S&P

George Soros, de beruchte speculant is volop op oorlogspad aldus de cijfers welke verplicht moeten vrijgegeven worden. Het lijkt erop dat hij op het einde van zijn carrière de grootste vis wil binnenhalen met een weddenschap van 1 miljard dollar op een beurscrash…

De 86-jarige Soros heeft zijn strepen meermaals verdient met het speculeren op beurzen en forexmarkten waarbij menige tegenstanders in het zand beten. De cijfers omtrent zijn laatste opties tonen aan dat Soros massaal short gaat op de S&P 500 index die momenteel op recordniveaus noteert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 augustus 2016

10 miljard extra belastingen

De zakenkrant De Tijd laat er geen twijfel over bestaan. Sinds 2008 is de Belg blootgesteld aan een belastinglawine.

De zakenkrant De Tijd laat er geen twijfel over bestaan. Sinds 2008 is de Belg blootgesteld aan een belastinglawine.

In minder dan een decennium tijd werden er belastingverzwaringen ingevoerd voor een bedrag van zo’n 10 miljard euro.

Vooral de regering Di Rupo schroefde de belastingen fors op. Al blijkt uit de analyse van de beschikbare cijfers dat ook de huidige Federale Regering de belastingdruk opvoert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 augustus 2016

China krijgt geen harde landing

De Chinezen zouden er economisch slecht voorstaan. Dat werd algemeen aangenomen in de afgelopen maanden. De consumptie en economische groei zouden tegenvallen.

De Chinezen zouden er economisch slecht voorstaan. Dat werd algemeen aangenomen in de afgelopen maanden. De consumptie en economische groei zouden tegenvallen.

In augustus kwamen heel wat cijfers boven waaruit blijkt dat het gevaar op een ‘harde landing’ voor China is afgewend. Op zijn minst op korte termijn dan toch.

Christine Lagarde, de Managing Director van het Internationaal Monetair Fonds, laat weten dat China in het afgelopen jaar heel wat hervormingen heeft doorgevoerd. Hervormingen die de economie ten goede komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 augustus 2016

De Federal Reserve lanceert zijn eigen Facebookpagina … maar het resultaat is niet wat ze verwacht hadden

Het is niet bepaald duidelijk wat de Federal Reserve probeert te bereiken met het lanceren van een eigen Facebookpagina, maar de reacties zijn alvast niet wat ze verwacht hadden.

Afgelopen donderdag lanceerde de Amerikaanse centra bank zijn eigen Facebookpagina. Bijna 11.000 mensen hebben de pagina al leuk gevonden. Maar de commentaren op de posts liegen er alvast niet om.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 augustus 2016

Duitsers moeten water en voedsel opslaan ‘in geval van een aanval’

De Duitse regering wil haar burgers vragen voldoende eten en water in huis te halen om een mogelijke aanval of catastrofe te overleven. Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung. Het is sinds het einde van de Koude Oorlog geleden dat de Duitse overheid nog zulk advies gaf. Het dreigingsniveau bevindt zich in Duitsland sinds het vorige maand door een reeks aanslagen werd getroffen op het hoogste niveau.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs