EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7261 tot 7265
Geplaatst op: zondag 26 juni 2016

De komende bankrun op goud

[...]

Het is misschien nog wel het beste te vergelijken met een bankrun, waarin het kopen van fysiek goud gelijk staat aan je spaargeld van de bank halen. Doen heel veel mensen dat tegelijk, dan valt de bank om en zijn de spaartegoeden weg. Kopen veel mensen tegelijk goud, dan kan het veelvoud aan claims op goud dat circuleert niet meer ingewisseld worden voor fysiek metaal.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 26 juni 2016

Dit zijn de 4 mogelijke scenario’s voor Europa de komende jaren

De toekomst van de Europese Unie is onzeker geworden na de Brexit-uitslag afgelopen donderdagnacht. Er zijn echter diverse scenario’s hoe het verder kan gaan met de Europese Unie, gaande van een Europa met twee snelheden tot een losse Unie en/of verdere afbrokkeling.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 26 juni 2016

Verbreed Panamakanaal feestelijk ingewijd met doortocht eerste monsterschip

Panamakanaal - Het Chinese containerschip Cosco Shipping Panama heeft het verbrede Panamakanaal ingewijd na negen jaar van werkzaamheden. Terwijl het gigantische schip door het kanaal voer, werd het toegejuicht door duizenden mensen die de inwijding bijwoonden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 26 juni 2016

Rusland verkoopt deel oliemaatschappij Rosneft aan China

Vladimir Poetin gaat een deel van staatsolieconcern Rosneft verkopen aan China. Dat kondigde hij dit weekend aan tijdens een bezoek aan de Chinese hoofdstad Peking.

Vladimir Poetin gaat een deel van staatsolieconcern Rosneft verkopen aan China. Dat kondigde hij dit weekend aan tijdens een bezoek aan de Chinese hoofdstad Peking.

De deal heeft betrekking op een belang van 20 procent in Verkhnechonskoye, een belangrijk Siberisch onderdeel van Rosneft. De deelneming komt in handen van de Beijing Enterprises Group, maar onder welke voorwaarden is nog niet duidelijk.

De onderhandelingen daarover zijn nog gaande. De Russen denken de transactie voor het einde van het jaar af te kunnen ronden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 26 juni 2016

"Vrienden voor altijd": Poetin hartelijk verwelkomd in China

Rusland en China willen met soms spectaculaire gezamenlijke projecten hun partnerschap uitbouwen. Naar aanleiding van een bezoek van de Russische president Vladimir Poetin aan Peking hebben de twee staten dit weekend talrijke akkoorden ondertekend in domeinen als vliegtuigbouw, infrastructuur, handel, technologie en innovatie.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs