EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7266 tot 7270
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Geert Wilders was vrijdagochtend laaiend enthousiast.

Waarom Nederland het Nexit-pleidooi van Geert Wilders niet moet volgen

Waarom Nederland het Nexit-pleidooi van Geert Wilders niet moet volgen

Het Verenigd Koninkrijk heeft gekozen voor een vertrek uit de Europese Unie. Nederland moet volgen, vindt PVV-leider Geert Wilders. Een eenzijdige Nexit pakt economisch desastreus uit, stelt Z24’s Jeroen de Boer.

Waarom is een eenzijdige Nexit, dus een breuk met de EU, waarbij Nederland zich loskoppelt van onder meer Duitsland, België en Frankrijk, economisch niet slim? Drie redenen:

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Drama op de beurzen: pond maakt historische duik, alle beurzen zwaar in het rood

Er heerst regelrechte paniek op de Europese beurzen. Op de beurs van Brussel opende de Bel20-index ruim 9,6 procent lager. Amsterdam en Parijs verloren meer dan 8 procent. In Londen en Frankfurt duurde het meer dan een kwartier alvorens een openingskoers kon gevormd worden. Uiteindelijk opende de beurs van Frankfurt 10 procent lager, de Londense FTSE-index incasseerde een uppercut van bijna 8 procent. Ook het Britse pond krijgt zware klappen. De munt beleefde vanochtend de grootste tussentijdse val ooit ten opzichte van de dollar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Beppe Grillo over de herwaardering van goud (1998)

Op een dag dat de goudprijs 10% omhoog schiet plaatsen we graag de volgende video. De Italiaanse komiek Beppe Grillo kent al veel langer dan vandaag de zwakheden van ons financiële systeem. Hij hield die kennis niet voor zichzelf, want tijdens een optreden in 1998 trok hij alle registers open voor een groot publiek. Hij legt wat de logica is van goud kopen in een wereld waarin het geld niet meer is dan een papieren claim.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

BIZAR! David Cameron treedt af na Brexit, politieke crisis is compleet in het Verenigd Koninkrijk

De Britse premier David Cameron treedt over enkele maanden af. De premier trok zijn conclusies uit de nederlaag die hij leed in het referendum over een vertrek van zijn land uit de Europese Unie.

Cameron sprak vrijdagochtend de Britse bevolking toe en kondigde zijn aftreden aan. Zijn Conservatieve Partij moet in oktober op een congres een nieuwe premier aanwijzen, zei hij.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Bloedbad op de beurzen

UPDATE: Er heerst regelrechte paniek op de Europese beurzen. Op de beurs van Brussel opende de Bel20-index ruim 9,6% lager. Amsterdam en Parijs verloren meer dan 8%. In Londen en Frankfurt duurde het meer dan een kwartier alvorens een openingskoers kon gevormd worden. Uiteindelijk opende de beurs van Frankfurt 10% lager, de Londense FTSE-index incasseerde een uppercut van bijna 8%.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs