Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 7286 tot 7290
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 3 mei 2016

Video: Lars Schall in gesprek met Ronan Manly

Lars Schall van Matterhorn Asset Management sprak met goudmarktanalist Ronan Manly over de laatste ontwikkelingen op de goudmarkt. Manly werkte de afgelopen maanden aan een uitgebreide encyclopedie van de wereldwijde goudmarkt en vertelt daarover in een bijna half uur durend gesprek.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 3 mei 2016

Venezuela kan de bankbiljetten niet meer betalen

De hyperinflatie in Venezuela gaat een nieuwe fase in, want na een tekort aan levensmiddelen, auto-onderdelen en medicijnen dreigt nu ook een tekort aan geld te ontstaan. Het geld verliest zo snel aan waarde dat er voortdurend nieuwe bankbiljetten aangevoerd moeten worden om de economie draaiende te houden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 mei 2016

669 Canadese mijnbouwers dreigen hun beursnotering te verliezen!

Goudaandelen zijn een fantastische opportuniteit voor beleggers. Volgens verschillende bronnen zijn ze in decennia zo goedkoop niet meer geweest. Toch is het oppassen geblazen. Op de beurs van Canada zijn zelfs 669 ‘zombiemijnen’ gesignaleerd!

De Canadese beurs staat bekend voor haar mijnbedrijven. Van grote mijnbouwgiganten tot kleine mijnbouwoperaties, van goud- tot ijzerertsmijnen: de beurs van Toronto was het voorbije decennium hun favoriete plek om kapitaal op te halen.

Maar dat kapitaal wordt niet altijd even goed besteedt, zeker nu grondstofprijzen al jaren in het slop zitten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 mei 2016

‘Onmogelijk om uit huidig monetair experiment te komen’

Volgens het onderzoeksbureau Sri-Kumar Global Strategies zit de Amerikaanse monetaire politiek na 7 jaar van kwantitatieve verspoeling en gratis geld op haar limiet. De Fed kan dan ook niet anders dan warm en koud blazen om zand in de ogen van beleggers te strooien.

De Fed kan het geweer niet van schouder veranderen uit vrees een wereldwijde en Amerikaanse recessie te creëren. Dat kan al zeker niet nu er presidentsverkiezingen voor de deur staan. Komal Sri-Kumar vraag zich dan ook af waarom de Fed de verwachting in leven houdt dat er op 15 juni, slechts 8 dagen voor de belangrijke stemming over Brexit nota bene, een renteverhoging komt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 3 mei 2016

Is Craig Steven Wright Satoshi Nakamoto? #2

We werden vandaag weer doodgegooid met (voornamelijk knip-en-plak) "nieuws" dat Craig Steven Wright Satoshi Nakamoto zou zijn. Zie mijn eerdere artikel hierover uit dec 2015 voor wat achtergrond-info.

Het lijkt wel alsof ze dit verhaal blijven recyclen maar net zoals de vorige keer wordt er geen sluitend bewijs geleverd. Sterker nog het geleverde bewijs blijkt alweer ontkracht te zijn. Wat mij betreft is dhr Wright zeker geen Satoshi nakamoto.