EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7291 tot 7295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 september 2016

El-Erian: “80 procent kans op renteverhoging in september”

Er is altijd wel wat om te doen, de tweede renteverhoging van de Federal Reserve. Veel economen en analisten verwachten dat Fed-voorzitter Janet Yellen de rente zal verhoging in december maar blijkbaar zou dit toch vroeger kunnen gebeuren. Mohamed El-Erian ziet een kans van 80 procent dat de Federal Reserve de rente in september zal verhogen indien het job rapport van de komende vrijdag meevalt.

En het blijft niet alleen bij de Mohamed El-Erian, economisch hoofdadviseur bij Allianz, die er zo over denkt. Er zijn nog een aantal economen die deze week hebben laten weten dat ze ook verwachten dat de ‘rate hike’ wel eens zou kunnen plaatsvinden in september.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 september 2016

Beleid centrale banken leidt tot stagnatie en achteruitgang

Ooit was het een historische wetmatigheid. Een lager rendement op obligaties zou uiteindelijk uitmonden in hogere prijzen voor obligaties en aandelen. Vermogenswinsten en een lage rentevoet zouden meer investeringen en consumptie uitlokken met als resultaat meer banen, oplopende inflatie en hogere bedrijfswinsten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 1 september 2016

Financiele macht VS tanende?

Sinds Bretton Woods dient de rest van de wereld vele dollars aan te houden, via staatsobligaties of via Amerikaanse banken. Schuldpapier van de VS werd dus op deze manier de populairste investering ter wereld. Dit zorgde ervoor dat de VS steeds meer schulden kon maken zonder dat hier enige consequenties aan vastzaten. Hoe lang zal dat zo blijven?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 1 september 2016

Speech Yellen bevestigt meer renteverhogingen in 2016

De rustige zomer op de valutamarkten werd afgelopen vrijdagnamiddag verstoord door de langverwachte toespraak van Janet Yellen. Haar expliciete uitspraak over “sterke argumenten voor verdere renteverhogingen” was onmiddellijk van groot belang voor de markten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 1 september 2016

De gemiddelde belegger

De gemiddelde belegger presteerde de afgelopen 30 jaar ongeveer 6,5% per jaar slechter dan de S&P 500. Over een periode van 30 jaar leidt dit tot ongeveer een factor 7 aan verschil. Een bedrag van €100.000,- groeit met 3,66% per jaar in drie decennia uit tot €293.992,-. Bij een rendement van 10,35% groeit hetzelfde bedrag uit tot bijna €2 miljoen. Bijna het zevenvoudige dus!

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs