Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 7306 tot 7310
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: zondag 15 mei 2016

Rabobank: In 2017 gaan de huizenprijzen 5 tot 7% stijgen!

De Rabobank ziet het weer helemaal zitten. Een paar jaar geleden durfde voormalig bestuursvoorzitter Piet Moerland de huizenprijzen niet meer te voorspellen. Hij zei toen: ‘Als je zegt dat ze dalen, gaan mensen daar rekening mee houden, dan wordt het een selffulfilling prophecy. Dat doen we dus niet meer.’” Gelukkig heeft de Rabobank in de persoon van Peter van D. nu weer de perfecte waarzegger gevonden! Ik krijg er een beetje een 2007 gevoel bij…..

De huizenprijzen stijgen in 2016 met 3½ tot 5½% ten opzichte van 2015. In 2017 zal de prijstoename naar verwachting 5 tot 7% zijn

De mannen van de Rabobank worden er natuurlijk dik voor betaald om de Nederlandse bevolking te misleiden. Wat zou jij doen als je in hun schoenen stond?

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 15 mei 2016

Goudprijs naar $1400 volgens JP Morgan

De goudprijs zal naar $1400 stijgen volgens JP Morgan. De Amerikaanse bank verwacht dat goud binnen.....

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 14 mei 2016

'Koeweit ziet geen andere optie dan beperken van olieproductie'

Volgens minister Khaled Jarallah van Buitenlandse Zaken van de oliestaat Koeweit, zijn de aanhoudende problemen op de oliemarkt alleen op te lossen door het beperken van de olieproductie.

De minister reageert daarmee onder andere op de plannen van Iran, dat de olieproductie van het land op wil hogen tot het niveau van voor de internationale sancties tegen het land. Verschillende OPEC-landen, waaronder Koeweit, doen juist tegenovergestelde pogingen om de oliemarkt te stabiliseren omdat deze kampt met overaanbod en lage prijzen.

Volgens Koeweit “is er geen andere optie dan het bevriezen van de productie”, zo zei de minister van Buitenlandse Zaken van de Golfstaat tegen het persbureau KUNA. Hij noemt de plannen van Iran dan ook onverstandig.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 14 mei 2016

IMF slaat alarm over Brexit: geen enkel positief effect

Met nog krap anderhalve maand te gaan voert de haute finance de druk rond het Brexit-referendum verder op. IMF-topvrouw Christine Lagarde voorspelde gisteren dat een Brits vertrek uit de Europese Unie "tamelijk erge tot heel, heel erge" gevolgen zal hebben voor de Britse economie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 14 mei 2016

Duitse investeringen in VK dalen voorafgaand aan referendum Brexit

Het aandeel directe buitenlandse investeringen door Duitsland in het Verenigd Koninkrijk is in het eerste kwartaal van dit jaar gedaald ten opzichte van het jaar ervoor. Over een maand stemt het Verenigd Koninkrijk over een eventuele uittreding uit de Europese Unie, een zogeheten Brexit.

Uit cijfers van de Duitse Bundesbank blijkt dat het aantal directe investeringen in het eerste kwartaal van dit jaar met 6 procent is gedaald en het afgelopen kwartaal nog een omvang had van 4,4 miljard euro.