EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7306 tot 7310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2016

Negatieve rente zet winst banken onder druk

De negatieve rente dwingt Europese banken om te snijden in de kosten, meer risicovolle leningen te verstrekken of rekeninghouders te laten betalen om geld op een spaarrekening te zetten. Dat schrijft de Financial Times op basis van een nieuw rapport van kredietbeoordelaar Standard & Poor’s.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2016

Investeringen in Nederland groeien verder in juni

De investeringen in Nederland zijn in juni met 10,6 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder.

De investeringen in Nederland zijn in juni met 10,6 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder.

De stijging is groter dan een maand eerder en vrijwel volledig toe te schrijven aan hogere investeringen in vliegtuigen en woningen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2016

Toeristen geven meer uit in Nederland

Toeristen hebben vorig jaar 5 procent meer uitgegeven in Nederland. In totaal draaide de toeristische sector 72,7 miljard euro om.

Buitenlandse toeristen gaven in 2015 bijna 20 miljard euro uit, ruim 13 procent meer vergeleken met 2014. Er kwamen 8 procent meer toeristen naar Nederland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2016

Tsipras zet schadeloosstelling voor Duitse oorlogsmisdaden opnieuw op agenda

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft ter gelegenheid van een herdenkingspechtigheid in het dorp Kommemo, waar in 1943 ruim 317 Grieken door nazi-troepen werden gedood, opnieuw de kwestie van de Griekse schadeloosstelling voor door Duitsland begane oorlogsmisdaden op de agenda gezet.

‘Griekenland zal er alles aan doen – op diplomatiek vlak en daarna, indien nodig, via de gerechtelijke weg – om deze historische schuld uitbetaald te krijgen. De Duitse overheid moet, in een klimaat van samenwerking en vertrouwen, erkennen dat dit probleem nog steeds niet is opgelost en moet aan de onderhandelingstafel plaatsnemen.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2016

Verenigd Koninkrijk heeft iets waar de meesten jaloers op zijn…

De Brexit heeft de afgelopen tijd heel wat los weten te maken in het Verenigd Koninkrijk. Het koninkrijk lijkt nog nooit zo verdeeld te zijn geweest, en daarbij staan de jongeren lijnrecht tegenover de ouderen. Het waren met name de ouderen die wisten te zorgen voor de winst voor het Brexit-kamp.

Op dit moment heeft het Verenigd Koninkrijk te maken met een symptoom waar heel wat andere landen enorm jaloers op zijn. De afgelopen maand zijn de consumentenprijzen in het Verenigd Koninkrijk namelijk gestegen met 0,6%. En de verwachtingen zijn dat die inflatie de komende maanden sterk zal gaan oplopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs