Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 7346 tot 7350
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 1 mei 2016

Hoofd bankentoezicht ECB bezorgd over lage rente

Danièle Nouy, hoofd bankentoezicht bij de Europese Centrale Bank (ECB), zegt bezorgd te zijn over de gevolgen van de lage rente voor banken.

Dit zegt ze in gesprek met Het Financieele Dagblad. De lage rente staat “bovenaan de prioriteitenlijst”, aldus de toezichthouder.

De krant merkt op dat ze hiermee iets anders zegt dan centralebankpresident Mario Draghi. Hij verklaarde eerder nog dat de lage rente niet de winstgevendheid van banken onder druk zet.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 30 april 2016

Grootste Goudmijn staan 129% hoger

De gemiddelde aandelenkoers van de grootste goudmijnen staat inmiddels 129% hoger in 2016. De grootste stijger is....

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 30 april 2016

Kabinet verkoopt Koninklijke Nederlandse Munt

Het kabinet heeft besloten de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM) te verkopen. 

Dat zegt staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën vrijdag na de ministerraad. Het sinds 1567 in Utrecht gevestigde staatsbedrijf verkeert al langer in financiële problemen.

De onderneming beperkt zich alleen tot productie van munten en mist daardoor heel veel kansen, verklaarde de staatssecretaris. Bovendien is deze markt structureel moeilijker geworden. ''Onder overheidsaandeelhoudersschap kan het bedrijf niet echt tot bloei komen.''

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 30 april 2016

Goudprijs ruikt $1.300 – 3 dingen die je moet weten

Als je wilt weten waar de prijs naartoe gaat, moet je de kopers volgen. Terwijl velen nog sceptisch zijn tegenover de stijging van de goudprijs, zouden ze beter op de kar springen als ze de kopers zouden zien. Dit is je kans!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 30 april 2016

Dit is waarom succesvolle mensen geen last hebben van de Monday Blues

De maandagmorgen is voor veel mensen een gevecht tegen zichzelf om terug aan het werk te gaan. In feite begint dit al op zondag, maar op maandag is er geen ontkomen meer aan. Succesvolle mensen hebben hier niet veel last van, hun routine zorgt ervoor dat ze ook op maandag even fit en gemotiveerd zijn. Hoe doen ze dat?