EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7366 tot 7370
Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2016

DNB pleit voor persoonlijk pensioenvermogen

Volgens de Nederlandsche Bank moet het pensioenstelsel in Nederland drastisch hervormd worden om de fundamentele zwakheden en onzekerheden voor alle deelnemers weg te nemen. Binnen het huidige systeem weet eigenlijk niemand meer wat voor pensioen hij of zij kan verwachten. Daarom pleit DNB voor een persoonlijk pensioenvermogen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2016

"Brexit zou sommigen erg rijk maken, maar de meesten een stuk armer"

De Amerikaanse superbelegger George Soros heeft in The Guardian gewaarschuwd voor zware gevolgen bij een mogelijke brexit. Een uitstap uit de Europese Unie zou een klap betekenen voor de Britse pond en de meeste Britten een stuk armer maken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2016

Superbelegger Soros voorspelt zwarte vrijdag als Brexit doorgaat

Mocht Groot-Brittannië uit de Europese Unie stappen, dan keldert het Britse pond waarschijnlijk sterker dan op zwarte woensdag in 1992. 

Mocht Groot-Brittannië uit de Europese Unie stappen, dan keldert het Britse pond waarschijnlijk sterker dan op zwarte woensdag in 1992. 

Dat stelde miljardair en befaamd belegger George Soros dinsdag in een opiniestuk in de Britse krant The Guardian. Hij voorziet een "zwarte vrijdag" als het Britse volk donderdag voor een brexit stemt.

De inmiddels 85-jarige Soros is één van 's werelds bekendste valutaspeculanten. Hij werd steenrijk door in 1992 met succes te speculeren op een neergang van het Britse pond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2016

In deze 5 jobs maak jij van de wereld een betere plek

Tegenwoordig zijn het heus niet enkel meer de 'geitenwollensokkentypes': steeds meer mensen willen, ook via hun werk, de wereld een betere plek maken (de reden daarvoor is simpel: onze wereld is momenteel wel aan serieus wat verbetering toe). Met deze jobs maak je al een mooie start.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 juni 2016

De verdeeldheid binnen Europa is groter dan ooit

In 1951 besloten een aantal Europese leiders om een Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal op te richten. Deze verbondenheid zou er in de toekomst voor moeten gaan zorgen dat oorlogen binnen Europa werden voorkomen en dat landen gedeeltelijke zeggenschap zouden hebben over hun bondgenoten. Dit project wist al snel uit te groeien tot een wereldomvattend geheel en deze gemeenschap staat vandaag de dag beter bekend onder de naam ‘Europese Unie’.

Maar, hoe mooi dit initiatief ook was, het begint op dit moment steeds meer scheurtjes te gaan vertonen. Zo neemt de onvrede onder de Europese burgers op dit moment sterk toe en deze onvrede resulteert in haat en verzet tegenover Brussel. Zo hadden we ons bijvoorbeeld tien jaar geleden nauwelijks kunnen voorstellen dat het Verenigd Koninkrijk ooit de Europese Unie zou gaan verlaten. Op dit moment lijkt die ‘enge droom’ echter behoorlijk realistisch te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs