EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7376 tot 7380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2016

9 gewoontes van miljonairs die ook jou rijk kunnen maken

Jong geleerd is oud gedaan. Rijk worden is geen sprint, maar een marathon. Die marathon kan je echter alleen maar uitlopen wanneer je voldoende traint. Je moet ermee bezig zijn. Rijk worden is een levensstijl met vaste gewoontes.

Deze 12 gewoontes komen terug bij de meeste miljonairs. Leer ze dus maar snel wil je ooit rijk worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2016

Miljardair Paulson houdt positie Goud vast

John Paulson heeft volgens de aatste cijfers zijn positie in goud niet afgebouwd. Paulson bezit momenteel......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2016

De 15 meest voorkomende redenen waarom jij nog steeds niet rijk bent

Rijk worden is geen schande, maar een geschenk. Het schenkt je de vrijheid om te leven zoals jij dat wilt. Waarom slagen er dan zo weinig mensen in om rijk te worden zoals zij dat willen? Daar zijn verschillende redenen voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2016

President Wereldbank wil nieuwe termijn

Jim Yong Kim is beschikbaar voor een nieuwe termijn als president van de Wereldbank. Dat heeft hij het bestuur van de ontwikkelingsbank laten weten.

Jim Yong Kim is beschikbaar voor een nieuwe termijn als president van de Wereldbank. Dat heeft hij het bestuur van de ontwikkelingsbank laten weten.

De huidige eerste termijn van Kim loopt pas in juni af, maar de Wereldbank heeft besloten nu al de procedure voor de invulling van de nieuwe termijn te starten. 

Het bestuur van de bank biedt andere geïnteresseerden daarbij tot 14 september de kans zich aan te melden voor de functie. Vervolgens wordt binnen twee à drie weken een besluit genomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2016

IJsland kreunt onder het toerisme

Op vijf jaar tijd bloeide de IJslandse toeristische sector helemaal open. Maar deze invasie heeft ook een schaduwkant: de druk op de natuur verhoogt dramatisch. Sinds de uitbarsting van de vulkaan Eyjafjallajökull in 2010 kent het toerisme op IJsland een forse groei. Dit jaar zullen 1,7 miljoen toeristen IJsland bezoeken, bijna zes keer meer dan de 330.000 inwoners die het eiland telt. Het toerisme speelde een belangrijke rol in het redden van de IJslandse economie na de crisis van 2008 en zorgde voor veel jobs. Het toerisme is vandaag zelfs rendabeler dan het vissen of de productie van aluminium.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs