EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7396 tot 7400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Deze 5 miljardairs werden arm geboren

Niet iedereen wordt geboren met een volle bankrekening. Meer nog, 2/3 van de miljonairs bouwde zijn fortuin zelf op. Onderstaande miljardairs werden zelfs arm geboren. En toch weerhield armoede hen niet om financieel succes te bereiken. Wat is jouw excuus?

Wanner je nog inspiratie nodig hebt, loont het om eens naar het levensverhaal van deze miljardairs te luisteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

China breidt goudreserve uit naar $78,8 miljard

De waarde van de Chinese goudvoorraad bereikte in juli naar een recordniveau van $78,89 miljard. Cijfers van de centrale bank laten zien dat de centrale bank in juli 5,3 ton goud aan de reserves heeft toegevoegd, waarmee de totale goudvoorraad van het land stijgt naar 1.828 ton. Daarmee heeft China de zesde grootste voorraad edelmetaal van alle landen in de wereld.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Belgen verdeeld over kosten na dichtdraaien Nederlandse gaskraan

Nederland draait vanaf 2024 geleidelijk de gaskraan voor België dicht, maar het is nog onduidelijk hoe de kosten van de aanpassing van 1,6 miljoen gasmeters worden verdeeld over de drie Belgische gewesten.

De gasmeters van een miljoen Vlaamse, 500.000 Brusselse en 100.000 Waalse huishoudens moeten worden aangepast omdat ze alleen geschikt zijn voor het Nederlandse laagcalorische gas, schrijft de krant Le Soir. De totale rekening zou zo'n 700 miljoen euro bedragen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Boeken lezen = langer leven

Liefhebbers van boeken hebben mogelijk uitzicht op een langer leven. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Yale University, die bijna vierduizend Amerikaanse vijftigplussers gedurende een periode van twee decennia hebben opgevolgd.

Personen die tot drieënhalf uur per week een boek lezen, zouden volgens de onderzoekers over een periode van twaalf jaar 17 procent minder kans op een overlijden lopen. Boven drieënhalf uur lectuur per week zou de levensverwachting zelfs met 23 procent worden verhoogd. Bij de lectuur van magazines en kranten bleek het effect evenwel minder uitgesproken te zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Dow Jones, S&P 500 en Nasdaq breken records

Aandelen profiteren van de extreem lage rente en dat zien we nu al terug in de Verenigde Staten, waar alle grote indices deze week nieuwe records haalden. Een overvloed aan goedkoop geld zoekt rendement en duwt de aandelenkoersen verder omhoog, een opwaartse beweging die verstrekt wordt door het feit dat bedrijven de lage rente gebruiken om eigen aandelen terug te kopen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs