EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 741 tot 745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

China kondigt extra importtarieven voor Amerikaanse goederen aan

China kondigt opnieuw importheffingen voor Amerikaanse goederen aan. Het land zal een importtarief van 25 procent op 106 Amerikaanse producten introduceren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

81 procent van de ICO’s zijn frauduleus

De populariteit van cryptomunten gaat gepaard met allerlei nieuwe financiële gebeurtenissen en instrumenten om munt te slaan uit deze technologische ontwikkeling. Zo zijn er de felomstreden ICO’s die momenteel massaal geblokkeerd worden op verschillende sociale media websites. En terecht blijkbaar, 81 procent van de initial coin offerings zouden frauduleus zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

VS wil meer dan duizend Chinese producten extra belasten

De Amerikaanse regering heeft een lijst gepubliceerd met meer dan 1.300 Chinese producten waarvoor zij de invoertarieven met 25 procent wil verhogen. Het gaat vooral om hightech-producten, waaronder halfgeleiders, pacemakers en protheses.

Ook staan er grondstoffen voor medicijnen als insuline en antidepressiva op. De totale waarde bedraagt zo'n 50 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

Verenigde Staten bouwen nieuwe bases in Syrië

De Verenigde Staten bouwen momenteel twee nieuwe militaire bases in het noorden van Syrië, meer specifiek in de regio van Manbij. Daarmee schuift het Amerikaanse leger weer iets dichter op richting de Eufraat en richting het gebied dat inmiddels onder controle is van het Turkse leger.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

Ook Frankrijk stationeert militairen in Syrië

Frankrijk heeft meer dan 70 gespecialiseerde militairen over vijf verschillende locaties in het noorden van Syrië gestationeerd, zo meldt het Turkse persbureau Anadolu Agency op basis van lokale bronnen. De Franse militairen werken in dit gebied samen met de Koerdische strijders van YPG/PKK, net als de Amerikanen die ook al in dit gebied aanwezig zijn.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs