Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 741 tot 745
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Recordoverschot voor Duitse staat

De Duitse overheid heeft in de eerste zes maanden van het jaar 18,3 miljard euro meer ontvangen dan het heeft uitgegeven, goed voor en overschot van 1,1 procent van het bbp. Dat blijkt uit cijfers van het Duitse bureau voor statistiek.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Deze 3 grafieken bevestigen het herstel van de wereldeconomie

De Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal publiceert donderdag een reeks interessante grafieken die moeten aantonen dat de wereldeconomie stilaan maar zeker herstelt van de uppercut die ze na de start van de financiƫle crisis moest incasseren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Duitsland heeft goud (deels) terug

De Duitse Bundesbank heeft haar goud versneld teruggehaald uit New York en Parijs. Bijna 700 ton goud is teruggekeerd. De Duitsers hebben, vergeleken met andere landen in de wereld, nog steeds een relatief grote goudvoorraad.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Beleggers willen Zwitserse bank. Wat zit er voor u in?

De aandelenportefeuille van de Zwitserse nationale bank is vandaag 400 keer groter dan de eigen beurswaarde. Zijn politiek en beleggers nog te stoppen? Hoe hoog groeien de bomen voor de Zwitsers. Tot in de hemel?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Amerikaanse dollar wordt van alle kanten belaagd

Het begint erop te lijken dat Donald Trump de president van de zwakke dollar wordt. Deze munt zakt steeds verder weg tegenover een mandje van zijn concurrenten. Sinds het begin van het jaar heeft de dollar tien procent aan waarde ingeboet. De voornaamste oorzaak van de teloorgang is de opmars van de euro.