Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 7406 tot 7410
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 mei 2016

Over 10 jaar zijn dit de rijkste steden ter wereld

Vergeet New York, Londen of Hong Kong. De wereld verandert in een razend tempo. Wil je over 10 jaar in een van de rijkste steden ter wereld wonen, moet je verder kijken dan de traditionele namen van de laatste decennia.

Volgens onderzoeksbureau McKinsey zullen deze 7 steden de top 10 van rijkste steden vervoegen tegen 2025:

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 25 mei 2016

ECB loopt tegen grenzen QE programma aan

Het stimuleringsprogramma van de ECB dreigt vast te lopen vanwege een tekort aan staatsobligaties, zo schrijft Bloomberg. Als de centrale bank in dit tempo staatsleningen blijft opkopen, dan is er na september geen enkele Duitse staatsobligatie meer te vinden die voldoet aan de regels waar de ECB aan gehouden is.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 25 mei 2016

Iteratieve innovatie: als het van de eerste keer niet lukt, probeer dan nog 5.126 keer

Vond je de stofzuiger zonder zak van Dyson een geweldig idee? Of bewonderde je de originaliteit van Pixar-films als Finding Nemo en Toy Story? Allemaal zijn ze het resultaat van een lang proces van proberen, falen en opnieuw beginnen, ook wel bekend als iteratieve innovatie. Neem die beroemde Dyson-stofzuiger, de eerste stofzuiger waar je niet om de paar maanden nieuwe stofzakjes voor moest kopen. In de ogen van het grote publiek lijkt het misschien of de maker, James Dyson (foto), plots een briljant idee had en dat liet fabriceren. Wat de meeste mensen niet weten is dat Dyson zo maar even 5.126 prototypes van het toestel ontwikkelde tot hij het winnende design gevonden had.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 24 mei 2016

Correctie Goudprijs mooi instapmoment volgens Saxo Bank

De daling in de goudprijs is een mooi instapmoment voor beleggers volgans Saxo Bank. Met name het niveau van $1228 is volgens de bank een.......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 mei 2016

Deutsche Bank: “De dollarrally is nog niet voorbij”

De Amerikaanse valutamunt wist de afgelopen week enorm goede zaken te doen. De prijsstijging van de dollar had met name te maken met het FOMC rapport dat afgelopen woensdag werd gepubliceerd. In dit rapport was te lezen dat de FOMC leden nog steeds de deur openhouden voor een eventuele renteverhoging in juni.