EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7406 tot 7410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Als deze 16 quotes je niet kunnen inspireren, wat dan wel?

Wat voorspelt iemands toekomstig succes het best? Volgens onderzoek van Bashaw en Grant (PDF) is het antwoord op deze vraag niet zijn intelligentie, vaardigheden of huidige salaris, maar zijn motivatie. Anderen kunnen motiveren om betere prestaties neer te zetten, is dan ook een cruciale leiderschapsvaardigheid. Beter nog dan motiveren, is mensen kunnen inspireren. Geoffrey James van Inc.com publiceert elk jaar een lijst met citaten die hem het komende jaar moeten gidsen, inspireren en motiveren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Winnaar heeft nog twee weken om zich te melden: lottowinnaar van 6 miljoen euro komt niet opdagen

De Nationale Loterij is op zoek naar de winnaar van de Lotto van 26 maart. De gelukkige heeft 6.176.202 euro gewonnen, maar daagt niet op, laat de Loterij vandaag weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Het geheim van succes ontrafeld met deze wetenschappelijke formule

Succes is iets wat iedereen wil, maar voor de meesten is het iets ongrijpbaars. We lezen er talloze artikelen over op internet en vaak lijkt het erop dat succesvolle mensen werden geholpen door een beetje geluk.

Maar is dat wel zo? Want lezen we door deze artikelen heen ook niet dat succesvolle mensen vooral bleven volharden in hun missie, net zolang totdat ze slaagden? En dat ze dit met zoveel passie en toewijding deden, dat ze hiervoor veel leuke dingen aan zich voorbij moesten laten gaan?

Wat is dan het geheim van succes?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Rusland kan weer lenen in euros

Rusland heeft afgelopen week een belangrijke stap gezet richting het uitschrijven van obligaties in euro’s, want door een nieuwe samenwerking met Euroclear kunnen deze obligaties wereldwijd veel gemakkelijker verhandeld worden dan voorheen. De samenwerking met financieel dienstverlener Euroclear is voor Rusland meer dan een symbolische stap, want het land wil dit jaar omgerekend een totaalbedrag van €3 miljard in buitenlandse valuta lenen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Analyse: Stresstest Europese banken

Als we de resultaten van de stresstest mogen geloven staan de belangrijkste Europese banken er nu inderdaad beter voor dan een aantal jaar geleden. Maar betekent dat ook dat we ons geen zorgen meer hoeven te maken over de Europese bankensector?

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs