Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 7456 tot 7460
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Hoe miljonair worden? 5 tekenen van bovenaf die je kunnen helpen

Miljonair worden is niet zo moeilijk. Het enige dat je nodig hebt is discipline en een vroege start. €10.000 op de spaarrekening, €5.500 sparen per jaar, 6% opbrengst per jaar en een tijdshorizon van 40 jaar, meer het je niet nodig om op pensioen te gaan met €1 miljoen.

Er zijn zelfs enkele tekenen die je een duw in de rug kunnen geven om het magische getal van 7 cijfers te bereiken:

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

'Bevriezen olieproductie hangt af van Iran'

Saudi-Arabië is alleen bereid de olieproductie te bevriezen als Iran en andere grote producenten dat ook doen. Dat heeft plaatsvervangend kroonprins Mohammed bin Salman gezegd in een interview met persbureau Bloomberg. 

Daarmee herhaalde hij de positie van Riyad over een eventuele productiebevriezing.

Saudi-Arabië, Rusland, Venezuela en Qatar praten op 17 april in Doha opnieuw over het bevriezen van de productie. Bij het vorige overleg in februari werd het voorstel geopperd om de productie op het niveau van januari te handhaven, om zo de olieprijzen te stutten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Krimpflatie: Verborgen inflatie in de supermarkt

Bij inflatie denken we aan stijgende prijzen en daar maken producenten in de levensmiddelenindustrie handig gebruikt van. Op subtiele wijze maken ze de verpakkingen kleiner of verminderen ze de inhoud, terwijl de prijzen onveranderd blijven. Zo betaal je als consument meer, zonder dat je dat gelijk merkt in de portemonnee.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Japanse economie zucht en steunt

De Japanse beurs liet vandaag aan het begin van een nieuw kwartaal een zwaar verlies optekenen. Het sentiment in Tokio stond onder druk door negatieve berichten over de Japanse industrie. Ook in China gingen de beurzen omlaag na verlaging van de vooruitzichten voor de Chinese kredietwaardigheid door kredietbeoordelaar S&P.

Beleggers in Tokio verwerkten het Tankan-rapport – het driemaandelijks rapport van de Japanse centrale bank dat het vertrouwen van de ondernemers in de verwerkende industrie aangeeft. Daaruit bleek dat het vertrouwen van grote Japanse industriebedrijven is gedaald naar het laagste niveau in bijna drie jaar tijd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Saoedi-Arabie bevriest productie alleen als Iran volgt

Saoedi-Arabië heeft vrijdag herhaald de productie alleen te bevriezen als Iran en andere grote olieproducenten dit ook doen. Dit meldde persbureau Bloomberg vrijdag op basis van een interview met plaatsvervangend kroonprins Mohammed bin Salman.

Direct na publicatie daalde de olieprijs. Brent noteert omstreeks half een 1,7 procent lager op 39,66 dollar en een vat West Texas Intermediate daalde 1,8 procent op 37,67 dollar.