EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7456 tot 7460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Internationale handelsverdragen schaden de welvaart

Na drie jaar van heimelijk onderhandelen achter gesloten deuren, lijkt het erop dat het TTIP gewoon bij het oud vuil zal belanden. Het TTIP lijkt slachtoffer te worden van de groeiende politieke onrust, wantrouwen en woede in zowel de VS als de EU, die zich vooral richt op de zittende politieke en economische elite.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

LIVE: Rentebesluit ECB om 14:30

De ECB geeft vanmiddag om half drie een toelichting op het rentebesluit. De verwachting is dat de centrale bank de rente ongewijzigd zal laten op 0%, maar tegelijkertijd verwachten veel analisten ook dat Draghi het bestaande stimuleringsprogramma verder zal verlengen dan de voorlopige einddatum van maart 2017.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Volgens Trump creëert de Fed een ‘valse economie’

Het is een publiek geheim dat Donald Trump niet bepaald gelukkig is met de Federal Reserve en in het bijzonder voorzitter Janet Yellen. Volgens de presidentskandidaat creëert de Fed een ‘valse economie’ door de rentevoeten te lang te laag te houden.

Het is een publiek geheim dat Donald Trump niet bepaald gelukkig is met de Federal Reserve en in het bijzonder voorzitter Janet Yellen. Volgens de presidentskandidaat creëert de Fed een ‘valse economie’ door de rentevoeten te lang te laag te houden.

Afgelopen maandag zei miljardair Trump op Reuters dat de Federal Reserve de rentevoeten laag houdt omdat anders al de rest naar beneden zou vallen. Het enige dat nog sterk is, is een artificiële aandelenmarkt, aldus de Republikein.

In zijn campagne haalde Trump al meermaals aan dat hij de aandelenmarkt overgewaardeerd vindt. Hij uit ook regelmatig kritiek op de Federal Reserve. Op Reuters liet hij nogmaals verstaan dat de VS in een ‘valse economie’ leeft omdat de rentevoeten ooit terug moeten normaliseren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

'Twee op de vijf Nederlanders willen individuele pensioenopbouw'

Ruim twee op de vijf Nederlanders zou een voorkeur hebben voor een individuele pensioenopbouw. Een derde wil het liefst een combinatie van een collectieve en individuele opbouw.

Overigens wil een kwart het huidige collectieve pensioenstelsel in stand houden, blijkt donderdag uit een onderzoek van ABN Amro MeesPierson onder 1.171 respondenten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Lenen van een vriend: winst voor beiden

Geld brengt bijna niets meer op bij de bank. Waarom zouden we het dan niet tegen een bescheiden rente lenen aan een vriend. Op die manier doen toch zowel de spaarder als de kredietnemer een voordeel? Of niet?

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs