EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7461 tot 7465
Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

Er komt ook een nieuw briefje van vijftig

Na het vijfje, het tientje en het briefje van twintig, krijgt nu ook het bankbiljet van 50 euro een nieuw ontwerp. Hoe het nieuwe biljet er precies uit komt te zien, wordt op 5 juli onthuld. In het voorjaar van 2017 wordt het in omloop gebracht.

Dat maakte de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag bekend. Het briefje van vijftig is het meest gebruikte eurobiljet. Er zijn er meer dan 8 miljard van in omloop, wat neerkomt op zo’n 45 procent van het totale aantal biljetten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

7 manieren om morgen rijker wakker te worden dan vandaag

We raden bij Slim Beleggen iedereen aan om op lange termijn je rijkdom op te bouwen. Je netto vermogen staat hierbij centraal (later meer daarover). Maar het is ook mogelijk om op een redelijk gemakkelijke manier je rijkdom op korte termijn te verhogen.

Er zijn tientallen manieren waarop je morgen meer geld kan hebben dan vandaag, we sommen hier de 7 beste op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

Bank of England vreest flinke schade door Brexit

Als de Britse bevolking ervoor kiest de Europese Unie de rug toe te keren, kan dat de economie flinke schade toebrengen. Daarvoor waarschuwt de Bank of England (BoE) donderdag.

Als de Britse bevolking ervoor kiest de Europese Unie de rug toe te keren, kan dat de economie flinke schade toebrengen. Daarvoor waarschuwt de Bank of England (BoE) donderdag.

De onzekerheid die het referendum van volgende week met zich meebrengt, trekt volgens de centrale bank nu al een wissel op de economie.

Consumenten lijken belangrijke economische beslissingen uit te stellen, zoals de aanschaf van een huis of auto. Ook bedrijven zijn terughoudend met investeringen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

George Soros ziet grote marktbeweging op komst en zit zelf weer achter de knoppen

Investeerder George Soros zit de laatste tijd, veel vaker dan normaal, bovenop zijn investeringen. Reden is dat hij zich zorgen maakt over de wereldwijde aandelenmarkten. Dit onthult een anonieme bron die dicht in zijn omgeving staat.

Soros (85) zit momenteel meer dan de helft van zijn tijd op kantoor om zijn mensen aan te sturen. Onlangs heeft hij een aantal zeer grote bearishe posities ingenomen door te investeren in goud en zilver, volgens de anonieme bron. Bovendien heeft Soros bestaande aandelenposities afgebouwd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

Deze grafiek laat zien waarom Soros ‘Bearish’ is

Afgelopen week kopte ‘The Wall Street Journal’ groot uit met het nieuws dat George Soros terug is op de markten. Maar, de Amerikaanse zakenkrant moest daar wel bij vermelden dat Soros niet zo enthousiast gestemd is over de kansen van de aandelenmarkten. Volgens Soros hebben we op dit moment te maken met een gigantische zeepbel die op elk moment zou kunnen gaan knappen.

Na het lezen van de inleiding zult u vast niet verrast zijn als wij u vertellen dat Soros inmiddels enkele ‘Bearishe’ posities heeft ingenomen. Soros verwacht dat de volgende beurscrash diepe sporen zal gaan achterlaten en als gevolg daarvan heeft hij haast geen aandelen meer in zijn portefeuille zitten. Soros zet daarnaast groot in op de kansen van goud en zilver. U weet wel, die twee edelmetalen die de afgelopen jaren zo hard door de beleggers gedumpt zijn!

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs